Tuesday, June 26, 2012

Tutti Frutti Now Open at Suria KLCC today..

Bismillahirrahmannirrahim...
Assalamualaikum w.b.t...

Masa lunch tadi, tetiba tekak nak makan Tutti Frutti 
yang kebetulan baru dibuka hari ini.


Dan selesai membeli, time untuk makan la..
Bila nak makan, toleh tepi tengok-tengok diorang 
baca doa selamat..bagus-bagus.macam ni la company melayu..
No flowers2 okay..


lantak pi dema nak buat apa kan..
so, time to makan hingga menjilat jari.
"Vanila + Coklat + pisang + laici"
Sedap gak..layan...itu pun dah RM 10.80.
Sekali-sekala boleh la kan..kalau selalu, mau kopak duit..haha


 Kak Dora pun start la bercerita yang company ni rupanya 
anak perempuan kepada businessman terkenal
dengan kereta Ferrari tu..pengasas Naza World, SM Nasimuddin 
tu yang punya.. Dan dengan tak sengaja owner tu betul2 berada di 
belakang kak dora..


 lnilah dia, owner Tutti Frutti, kata wartawan tak bertauliah.
si cantik manis yang bertudung kaler hitam.
Kelas ko..handbag tu brand apa la agaknya kan?


 Dan yang penting, saudara-mara, atuk nenek pun turun padang 
ok..masing2 dengan suit yang ala-ala korporat gitu..
Yang pakai baju batik kaler merah atok eh kot takpun pakcik..haha..
Yang penting tutti frutti dah makin berkembang perniagaannya..
Kelasss nyah, jual aiskrim je kot..haha..
Inilah cara nak luaskan empayar uolss..korang kena belajar tue.hahaha..

Dan yang paling penting, saya dan kak dora dah tengok 
kaum kerabat pengasas Naza ni..
Korang ado? hehe :p

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio