Wednesday, April 24, 2013

SURPRISE BIRTHDAY PARTY, y'all!

Assalamualaikum w.b.t...n Bismillah..

Kesian kat blog sepi ni.dah berdebu sekian lama.Maaflah terutama pada Madam Nana..Kesibukan masa menghalang kita untuk mengupdate blog la..busy la katakan.. So, story for today is semalam baru je celebrate birthday my boss..ala, en.zulbahrim..

Kali ni 'Surprise Birthday Party' beb..terkedu boss, dengan perasaan terharu yang teramat. Walaupun umurnya sudah menginjak ke usia dot dot dot, tapi masih lagi bertenaga. bergetah lagi.hahaha..En Zul ni pernah melahirkan rasa kecewanye dekat Kak Dora..Lebih kurang begini katanya "takde siapa pun nak sambut birthday saya, sobsob..." ha, kesian la pulak bila bos dah cakap macam tu. So, this year planning memang nak sambut birthday dia.. First time, i buat surprise birthday party untuk kak dora. Hadiahnya ialah KEK la..lepas tu turn Cik Umi..lepas tu 'akak a.k.a me' pun terkena surprise birthday party. hikhik.. Perasaan pada masa tu amat terharu uols..nak menitikla air mata nie..pweehhh..nak bukti? tu gambar kat bawah tu... Opss, gambar kak dora xde coz lepas surprise terus gi Putrajaya, ada koje..tp xpe, yg penting kak dora heppi.. Layan sat gambar ni..

UMI BIRTHDAY'S PARTY


MY B-DAY

  

N now turn My boss, En Zul.

Muka terkezzzutt..haha

Tiup boss..sampai terbang tudung den dek kuek bonar tiupan..hehe

Nampak tu, semangat bos den potong kek..suka bonar dia.

Ha tu dia, muka tak terpercaya..hikhik

Makan kek pun sambil tersenyum ha..

Antara wanita jelita yang turut memeriahkan majlis..hehe

Ni la dia Madam Nana kita, pembuat kek.. Tq Nana

Lastly, kek tinggal separuh noo...licin u.. xdan nak tambah.


 Di bawah ni rakan-rakan sepejabat bahagian Maintenance, 
yang turut meraikan Encik Boss.

Ni Practical Student..suka korang ye


Tak kurang gak yg sibuk buat keje bila orang sibuk makan.
Haji Lan..KZ minum air oren smp tak perasan gmbr kena snap.hahah

Ayie yang baru smp drp mana ntah..pun ada memeriahkan acara.


FYI, muka kat bawah ni paling penting..

hahahaha..miahmiahaahaha..
Lepas ni turn sape plak nak kena surprise..
Lets wait & see..
Peace..


*Credit Picca : NaNa's Blog

2 comment:

Mariyam Nabella Ishak said...

uwaaaaaaaaaaa!!!! xhajak pun mkn kek!!! majuk cam nih!hahahaha

Ct_hAjAr said...

tukang tanah ke daun.awak kan dah muak ngan chocolate moist tu kan...anyway, sedap la nana.leh buat lagi lenkali.. :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio