Monday, June 10, 2013

Jokes for Today. ;D


Hahahaa..

Cousin's wedding AGAIN!

Entry about wedding..again n again. Bila la aku pulak.Tengok org kahwin, hati rasa memberontak nak kahwin jugak. Tapi ape kan daya kan..mungkin belum tiba masanya lagi. So, this time nak share majlis perkahwinan my cousin yang telah berlangsung di Sg. Siput,Perak.









Gambar wedding mcam biasala kan. giler punye banyak..
I think thats all la.. 
#mood falling in love.. :p

Andai 'Si Dia' Tahu..

 
 Andai lelaki tahu..

Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.

Andai lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah mencintai lelaki itu.

 credit to:FB fren

Sunday, June 9, 2013

L.O.V.E!!


Thursday, June 6, 2013

Small kid with his dog..

cute giler video nie
anjing tu boleh pulak tunggu tuannye..
lawak tul..
Nice video..hahaha
 
Blog Template by Delicious Design Studio