Wednesday, April 24, 2013

Luncheon at The Apartment...

Assalamualaikum w.b.t...n Bismillah..

Hari ni terasa bersyukur benor la. ada orang nak belanja makan beb di tengah2 bulan. Maklumla, gaji kali ni lambat la pulak..stress. selagi tak dapat gaji, selagi tu nak buat keje pun tak berapa nak ada mood.hehe..
So, lunch tadi saya n Cik Umi pergi lunch ke ...


yeahh, tak percaya ker.. Just believe it fren. My fren Cik Umi belanja kot.
Cik Umi kita baru dapat rezeki terpijak..hehe..



Our Menu..
 Roasted Chicken Burger (Umi punya)

Ice-Lemon Tea (Umi Punya)

Can't Wait for Mine..
Fork & Spoon is to Eat Ready now..hehe

 Green Curry Chicken..so yummy..not spicy, just nice.

With Rice on banana's leaf..marvellous.

Nampak tak, kehijauan makanan yang memukau selera..hehe

Umi siap buat thumbs up lagi..
Sedap bebenor la tue.. :)

Pavlova beb..order 1 dapat 3.hehe.
Taklah, memang set tu 3pcs.

Cantik kan.. makan pun sodap..

Kejap je dah tinggal separuh.. nampak tak betapa sedapnya.. hikhik

Bertemankan pemandangan waterfront yang sangat indah.

Busy tul Cik Umi kita ni.. cam business woman gitu.. :D

Borak punya borak, licin pavlova tadi..
Kecur lidah kami..Dah makan, mata jd ngantuk (-_-)

Mat Saleh ni siang2 hari order beer..panas kot. macam2..


Mekacih Cik Umi.. 

Terima Kasih Daun Keladi, 
Esok boleh belanja lagi..

hehehe.. cantik tak minah ni. lepas gambar diedit still cantik..
Bertuah la sape yang dapat minah ni kann.. :)

2 comment:

Mariyam Nabella Ishak said...

Untung laaaaaa!!!!ad org banje

Ct_hAjAr said...

hehehe..org nak belanja, mak on jer..jgn mare. teheee..

 
Blog Template by Delicious Design Studio