Thursday, April 25, 2013

Heneryas Birthday..

Assalamualaikum w.b.t..n Bismillah..

Alright, hari ni birthday senior executive aku a.k.a boss. Dia ni la yang dok monitor keje cik. 2 minggu lepas asyik bising je. Orang tau la nak buat kerja. Tapi disebabkan dia nie terlalu sangat suka push orang, smp dia buat kami ni rasa nak berhenti kerja, ok. Marah, benci, menyampah, meluat n memberontak je rasa dalam 2 minggu lepas.Stress beb.

Walaupun begitu, kami sayang gak kat boss yang sorang ni. Hari ni birthday dia, baru planning nak celebrate. Pagi tadi patutnya ada meeting, tup tup cancelled. Sebab semua executive wajib attend important event kat Putrajaya. So, automatik surprise birthday pun cancelled la kan.. Dah petang2 cam ni baru nak sambut, takyah la..gaji pun tak masuk lagi. so, no need la kot..hahaha..

So, we all just at Building System wanna wish HAPPY BIRTHDAY TO U, heneryas. May God Bless You.. May happiness always be yours.Takmo marah2 tau boss. Keje boleh settle..nak kejar mane. hikhikhik...

 


Dia ni sporting sebenarnya. Cer tengok gambar2 di atas.Ni gambar dah cukup sopan la. Banyak lagi gambar yang tak berape nak sopan..hahaha..

anyway, Happy birthday BRO!
 

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio