Thursday, April 25, 2013

Heneryas Birthday..

Assalamualaikum w.b.t..n Bismillah..

Alright, hari ni birthday senior executive aku a.k.a boss. Dia ni la yang dok monitor keje cik. 2 minggu lepas asyik bising je. Orang tau la nak buat kerja. Tapi disebabkan dia nie terlalu sangat suka push orang, smp dia buat kami ni rasa nak berhenti kerja, ok. Marah, benci, menyampah, meluat n memberontak je rasa dalam 2 minggu lepas.Stress beb.

Walaupun begitu, kami sayang gak kat boss yang sorang ni. Hari ni birthday dia, baru planning nak celebrate. Pagi tadi patutnya ada meeting, tup tup cancelled. Sebab semua executive wajib attend important event kat Putrajaya. So, automatik surprise birthday pun cancelled la kan.. Dah petang2 cam ni baru nak sambut, takyah la..gaji pun tak masuk lagi. so, no need la kot..hahaha..

So, we all just at Building System wanna wish HAPPY BIRTHDAY TO U, heneryas. May God Bless You.. May happiness always be yours.Takmo marah2 tau boss. Keje boleh settle..nak kejar mane. hikhikhik...

 


Dia ni sporting sebenarnya. Cer tengok gambar2 di atas.Ni gambar dah cukup sopan la. Banyak lagi gambar yang tak berape nak sopan..hahaha..

anyway, Happy birthday BRO!
 

Wednesday, April 24, 2013

Luncheon at The Apartment...

Assalamualaikum w.b.t...n Bismillah..

Hari ni terasa bersyukur benor la. ada orang nak belanja makan beb di tengah2 bulan. Maklumla, gaji kali ni lambat la pulak..stress. selagi tak dapat gaji, selagi tu nak buat keje pun tak berapa nak ada mood.hehe..
So, lunch tadi saya n Cik Umi pergi lunch ke ...


yeahh, tak percaya ker.. Just believe it fren. My fren Cik Umi belanja kot.
Cik Umi kita baru dapat rezeki terpijak..hehe..



Our Menu..
 Roasted Chicken Burger (Umi punya)

Ice-Lemon Tea (Umi Punya)

Can't Wait for Mine..
Fork & Spoon is to Eat Ready now..hehe

 Green Curry Chicken..so yummy..not spicy, just nice.

With Rice on banana's leaf..marvellous.

Nampak tak, kehijauan makanan yang memukau selera..hehe

Umi siap buat thumbs up lagi..
Sedap bebenor la tue.. :)

Pavlova beb..order 1 dapat 3.hehe.
Taklah, memang set tu 3pcs.

Cantik kan.. makan pun sodap..

Kejap je dah tinggal separuh.. nampak tak betapa sedapnya.. hikhik

Bertemankan pemandangan waterfront yang sangat indah.

Busy tul Cik Umi kita ni.. cam business woman gitu.. :D

Borak punya borak, licin pavlova tadi..
Kecur lidah kami..Dah makan, mata jd ngantuk (-_-)

Mat Saleh ni siang2 hari order beer..panas kot. macam2..


Mekacih Cik Umi.. 

Terima Kasih Daun Keladi, 
Esok boleh belanja lagi..

hehehe.. cantik tak minah ni. lepas gambar diedit still cantik..
Bertuah la sape yang dapat minah ni kann.. :)

SURPRISE BIRTHDAY PARTY, y'all!

Assalamualaikum w.b.t...n Bismillah..

Kesian kat blog sepi ni.dah berdebu sekian lama.Maaflah terutama pada Madam Nana..Kesibukan masa menghalang kita untuk mengupdate blog la..busy la katakan.. So, story for today is semalam baru je celebrate birthday my boss..ala, en.zulbahrim..

Kali ni 'Surprise Birthday Party' beb..terkedu boss, dengan perasaan terharu yang teramat. Walaupun umurnya sudah menginjak ke usia dot dot dot, tapi masih lagi bertenaga. bergetah lagi.hahaha..En Zul ni pernah melahirkan rasa kecewanye dekat Kak Dora..Lebih kurang begini katanya "takde siapa pun nak sambut birthday saya, sobsob..." ha, kesian la pulak bila bos dah cakap macam tu. So, this year planning memang nak sambut birthday dia.. First time, i buat surprise birthday party untuk kak dora. Hadiahnya ialah KEK la..lepas tu turn Cik Umi..lepas tu 'akak a.k.a me' pun terkena surprise birthday party. hikhik.. Perasaan pada masa tu amat terharu uols..nak menitikla air mata nie..pweehhh..nak bukti? tu gambar kat bawah tu... Opss, gambar kak dora xde coz lepas surprise terus gi Putrajaya, ada koje..tp xpe, yg penting kak dora heppi.. Layan sat gambar ni..

UMI BIRTHDAY'S PARTY


MY B-DAY

  

N now turn My boss, En Zul.

Muka terkezzzutt..haha

Tiup boss..sampai terbang tudung den dek kuek bonar tiupan..hehe

Nampak tu, semangat bos den potong kek..suka bonar dia.

Ha tu dia, muka tak terpercaya..hikhik

Makan kek pun sambil tersenyum ha..

Antara wanita jelita yang turut memeriahkan majlis..hehe

Ni la dia Madam Nana kita, pembuat kek.. Tq Nana

Lastly, kek tinggal separuh noo...licin u.. xdan nak tambah.


 Di bawah ni rakan-rakan sepejabat bahagian Maintenance, 
yang turut meraikan Encik Boss.

Ni Practical Student..suka korang ye


Tak kurang gak yg sibuk buat keje bila orang sibuk makan.
Haji Lan..KZ minum air oren smp tak perasan gmbr kena snap.hahah

Ayie yang baru smp drp mana ntah..pun ada memeriahkan acara.


FYI, muka kat bawah ni paling penting..

hahahaha..miahmiahaahaha..
Lepas ni turn sape plak nak kena surprise..
Lets wait & see..
Peace..


*Credit Picca : NaNa's Blog
 
Blog Template by Delicious Design Studio