Monday, June 10, 2013

Jokes for Today. ;D


Hahahaa..

Cousin's wedding AGAIN!

Entry about wedding..again n again. Bila la aku pulak.Tengok org kahwin, hati rasa memberontak nak kahwin jugak. Tapi ape kan daya kan..mungkin belum tiba masanya lagi. So, this time nak share majlis perkahwinan my cousin yang telah berlangsung di Sg. Siput,Perak.









Gambar wedding mcam biasala kan. giler punye banyak..
I think thats all la.. 
#mood falling in love.. :p

Andai 'Si Dia' Tahu..

 
 Andai lelaki tahu..

Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.

Andai lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah mencintai lelaki itu.

 credit to:FB fren

Sunday, June 9, 2013

L.O.V.E!!


Thursday, June 6, 2013

Small kid with his dog..

cute giler video nie
anjing tu boleh pulak tunggu tuannye..
lawak tul..
Nice video..hahaha

Wednesday, May 29, 2013

Last time trip to Padang-Bukit Tinggi, Indonesia 2012

Assalamualaikum w.b.t.. n Bismillah..

I need a vacation now..Lama gile tak gi travel. Bohsan kot.. Last time gi Padang-Bukit Tinggi, Indonesia.. Seronok sangat. Pergi ngan kakak n member kakak. Member kakak bawak omak dia skali. Makcik ni sporting habis la..Sanggup follow kami gi pasar malam kat Jam Gadang, siap lepak kat situ smp jam 1pagi n sanggup balik hotel jalan kaki memalam.Ni la antara tempat2 yang kami kunjungi..

PANORAMIC VIEW - parabola

RESTORAN PONDOK FLORA

TOKO SULAMAN HJ.ROSMA


ISTANA RAJA PAGAR RUYUNG


MUZIUM BUYA HAMKA







BATU MALIM KUNDANG, PANTAI AIR MANIS



 JAM GADANG
(port untuk melepak di malam minggu.lebih kurang mcm uptown la)




AIR TERJUN LEMBAH ANAI








 
SILVERWORK
WELISYAR (MAK WAN) KOTOGADANG 













 LOBANG JEPANG & TAMAN PANORAMA



 
















 





PERSEMBAHAN SENI 










Sesi bergambar bersama penari yang handsome & kecik molek..

Nak jugak mencuba bermain Gamelan nie..hehe


KINKO - PUSAT PEMPROSESAN KOPI

 Ada jual keropok juga


 Tak lengkap minum kopi tanpa kayu manis.




PANORAMIC VIEW
TARUKO CAFE RESTO @ BUKIT TINGGI
(Port kegemaran our tour guide melepak)








DANAU MANINJAU

 Menikmati keindahan alam..seluas lautan di hamparan mata.

PUTRI MINANG
(shopping la..)










FLY BACK TO MALAYSIA.

 
 Korang, kami terserempak dengan pelakon veteran. ntah ape ke namanya. tak ingat..hee


Dude, jumpa pilot perempuan tu. Caya la kakak PILOT!! :)

Okay..sekian sahaja cerite saya..
Gambar ni pun dah cukup banyak..Tak larat nak upload dah..
Btw, korang kena pergi tempat ni..Seronok..
Menikmati pemandangan alam yang indah hasil ciptaan Tuhan..
:)

 
Blog Template by Delicious Design Studio