Monday, May 21, 2012

Last Time @ Ben's Klcc

Macam biasa la kan..
Asal ade member yang dah dapat bonus, mesti ada yang kena 'pow' ngan den..
hehe..al-maklum la i kan xdapat bonus cam dorang.
hukhuk..touching tetibe lak..hehe.

So, this time teringin benor tekak ni nak try makan kat Ben's.
Jom usha menu kat bawah tue..
 
Harga macam biasa..kalau tak cekik darah memang tak sah kan.
Duduk kat KL memang cam gini. Lebih-lebih lagi restoran kat Klcc nie.
Telan liur gak la nak membayor.hehe..
 Sementara tunggu makanan tiba, cam biasa kak dora
akan jadi mangsa den untuk posing.tehee..
Bagus kak dora nie, dia layankan aje aku nie. 
tak banyak complain mcm sesetengah member den. TQ kak!

 Kemain busy bos aku nie..
Inilah muka wanted yg terpaksa bayar makanan kitorang.
Hehe..Thanks Mr.Rahim.. :D

 Cute Card yg menjadi hiasan meja makan kami..
 Kak Dora punye..Fish Fillet.yummyyy..
 Mine & Mr. R menu. 
Hainanese Chicken Rice.Marvellous..
 Berselera bos kita makan..
ditambah dengan apple juice+mint den.slurp2
 Sky Juice tu wajib ade kay..
Memang waiter tu bagi awal2..
supaya lawas lepas tue.hehe
 muka den wajib ade okayyy..
muka stok kekenyangan yg teramat..
alhamdulillah..
 Penghias ruangan dinding di pintu masuk.
Cantekkk sangat..

Mr. R menung lepas habis makan..
hahaha..relax la bro setakat RM100 untuk 3orang makan, 
kira ok la sangat..hehe.
Tak lah,sebenarnya perut dah kenyang, cuci mata melihat keindahan Klcc Park..
Nanti i nak serbu lagi la Ben's...
Tunggu kemunculan saya Mr.Ben's..opss!bukan blogger Ben Ashari kay.
Restoran Ben's.hehe..melawok jer..

Sekian..


0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio