Thursday, April 5, 2012

Jom usha produk terbaru Denaihati!

 

Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati


Assalamualaikum dan salam satu dunia, kini Denaihati mengorak satu lagi langkah baru dalam dalam industri blogging dengan memperkenalkan Akademi Denaihati. Di akademi ini, Denaihati menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk menjadikan blogging sebagai kerjaya yang mampu memberi pendapatan lumayan di samping mempromosikan bekerja di internet sebagai kerjaya yang bukan sekadar sambilan.

Untuk merealisasikan projek ini, pihak Denaihati memperkenalkan Seminar WordPress sebagai kursus awalan untuk mereka yang berminat menyertai Akademi Denaihati. Maklumat seminar ini adalah seperti berikut:-

SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPAT Hotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH 14 – 15 April 2012
MASA 9 Pagi – 6 Petang
YURAN RM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)

Peserta yang menyertai seminar ini akan menerima:
  • Asas pemasangan wordpress nak membina blog bermutu
  • Memahami cara pengendalian blog wordpress yang lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Sebuah eBook perkongsian daripada Ariffshah bertajuk “SEO Untuk Semua”
  • Sertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati
  • Customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Ahli Akademi Denaihati dan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar akan datang.
Tujuan utama seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan tentang WordPress kepada mereka yang belum mengenali apa itu blogging, mereka yang sudah mempunyai blog dan ingin berhijrah ke WordPress atau mereka yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalami WordPress. Jika anda berminat untuk menyertai kami, anda boleh daftar dan buat pembayaran ke akaun berikut:
CIMB – 12360003070058 (Ultimate Brilliant Services and Trading)
Setelah selesai buat pembayaran, sila emailkan kepada kami butiran berikut ke akademi@denaihati.com
  • Nama
  • No Telefon
  • Email
  • Bukti pembayaran
  • 3 Nama pilihan domain
Anda boleh hadir ke seminar ini dengan kereta (RM 4 sahaja/entry untuk parking) atau melalui LRT dan berhenti di Stesen Taman Jaya. Hotel Singgahsana terletak 5 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Taman Jaya.

Ini merupakan event pertama seumpama ini di adakan oleh pihak Akademi Denaihati. Akademi Denaihati ingin pergi lebih jauh lagi dengan menghasilkan lebih ramai graduan yang boleh membina kerjayanya melalui internet. Adakah anda ingin bersama Denaihati? Mulakan langkah anda sekarang!

P/S: Peserta seminar juga akan mendapat hadiah khas dari blog Denaihati seperti T-Shirt Denaihati, Car sticker, Notepad Denaihati dan keychain. Kepada yang nak daftar jom @ Seminar WordPress Akademi Denaihati.

Update: Top Up bernilai RM10 akan diberi kepada sesiapa yang mempromosikan entri ini di blog masing-masing. Entri boleh copy paste. Untuk tebus hadiah yang ditawarkan, sila tinggalkan link entri masing-masing di bahagian komen beserta ayat “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”

Cik Jah berkata-kata :Macam best je kan seminar nie. Terasa gak nak join, tapi fulusnya enggak ada, dong..huhu.So,kalau korang nak join, follow or subscribe Denaihati di www.denaihati.com. dulu tau. Sama2lah kita menyokong blogger2 tempatan. Nak top up RM10 tue? kena la post entry berkenaan produk nie macam yang i buat nie..hehe..nak tahu lebih lanjut, sila lawat DENAIHATI.com

2 comment:

Denaihati said...

askm. terima kasih atas promosikan lagi 'Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihat'

Ct_hAjAr said...

wsalam..same2 en. Denaihati.. :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio