Wednesday, April 25, 2012

Celebrated Birthday Boss!


 20hb April 2012
Aja dan kengkawan office dikejutkan dengan berita yang panas gitu.
Tak pernah la pulak staff2 klcc ni celebrate birthday boss. 
Biasanya, kitorang akan celebrate untuk semua staff. Then, tetibe la 
pulak ada la orang tu yang nak sangat celebrated birthday bosnya. Suka hati la kan..
Asalkan tak susahkan kami semua. Kami ngatkan birthday bos 23hb, rupa2nya 21hb. So dema celebrate awal sehari. So, majlis bermula lebih kurang jam 12tghari.
Bos yang masih berada di dalam meeting room, terkejut gembira dengan kedatangan kek Secret Recipe beserta dengan lilin lagi,uols..Kemain tersenyum panjang la bos kita tue.Kadang kesian gak cz takde siapa nak celebrate birthday dia. Kira ok la tu, ada gak yang sudi celebrate birthday dia kan.. Yang pastinya, sudah tentu la orang tersebut jenis yang suka mengipas gitu, pakai blower lagi uols.hahaha..tak kisah la kan. Orang dah bagi makan, so belasah je la kan...hehe.  Tengok tu bos..sempat bagi wish lagi..hahaha. tiup bos jangan tak tiup..huhu

 



So, antara yang sibuk nak interframe..haha.
Tak lah, aku yang saje2 snap. camwhore time...smile uols.. :)))


Antara yang sibuk menguruskan majlis. oh, semestinya kak fiza acik buat2 je tu hokkey...hehe


Inilah menu makan tengah hari pada hari tersebut.
Plus air lemonade gitu.. Sangat sedap. Layan..

Dan pastinya, bos asyik tersenyum panjang pada hari itu.
Ditambah lagi dengan bonus yang baru masuk berbulan2 gitu.
Makin meleret dan happy la bos kita tue..

Cik Jah: Macam-macam..

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio