Tuesday, March 27, 2012

Vanila Coklat..


 

Korang, best kan tengok drama nie..
Tak bosan kan?
Kalau ada jual dvd, dah lama beli kot..

Kisah yang berakhir dengan "Happy Ending" nie sangat menarik.
Sampai sesiapa pun yang tengok, mesti terpukau dengan lakonan mereka berdua yang sangat menjadi..sangat tersentuh.

Bila lagi la tv3 nak tayang drama yang best2 macam nie selain 
Gemersik Kalbu & Nora Elena.
Of course, i takkan miss punye.

Bakat pendatang baru, Aiman Hakim Ridza dan Izara Aishah tak perlu disangkal lagi. Jom lihat antara babak yang bikin hati cair..layann.. 



Romantic Scenes..









Inilah Izara yang namanya makin meniti di bibir peminat.
Muka dia sangat manis.
Nanti nak bagi nama anak Zara Nur Aishah la..sedapkan..boleh?hehe



Nak gak letak gambar mereka yang sama cantik sama padan ni kat blog i..muehehe
Oh..Aiman & Izara, suka tengok lakonan u dalam drama nie..hehe
Kalau nak pilih antara Tiz Zaqyah, Neelofa & Izara Aishah,
i prefer Izara Aishah.
sebab muka dia natural je kot.tak payah mekap tebal2 pun, dah nampak cantik. senyum sket je dah buat jantung gugur kot..hahaha.
:)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio