Wednesday, March 14, 2012

Cik Epal selected for Nuffnang Featured Blogger March 2012??

Nuffnang Featured Blogger for the Month of March 2012

featured blogger 
serius? Betul ker Cik Epal ni?? hehe..actually, aku baru je baca kat website Nuffnang.dah tengah bulan baru perasan. hehe. Sebelum ni penah je aku tengok famous blogger lain terpilih macam 










yang pernah terpilih untuk Nuffnang Featured Blogger.Tapi tak tahu kenape tulisan Cik Epal dalam webpage Nuffnang benar2 memberikan inspirasi & motivasi untuk aku menjadi blogger berjaya seperti beliau.. Lagipun, i suka sangat tengok beliau.Beliau sentiasa tampil menarik dengan berani mencuba pelbagai style bertudung dan berpakaian. 


Sikap yang selamba amat disenangi oleh follower2nya termasuk la aku.hehe... Pergi mana2 blog sekalipun mesti namanya tersenarai dalam blog list blogger2 lain. Beliau ada daya tarikan yang tersendiri. Tang makan tue, memang i suka coz i pun suka makan cam Cik Epal gak. tapi sekarang kena kurangkan la kan..   



 Lastly..bagi yang masih belum mengenali beliau.. 
Jenguk2 la blognye 


Kay Choww!!

 

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio