Tuesday, February 28, 2012

What You Still Can?


It doesn't mean if u fail once, u will fail forever..
u can be as u want by learning from your failure.

:)

Monday, February 27, 2012

KLCC BT Open Day - From Legacy to Brand Reliability


Bersempena dengan Open Day tersebut,
we all has joined Discovery Hunt
ala2  Tresure Hunt la..dorang panggil Disko Hunt

Tarikh : 16th FEB 2012
Tempat Berkumpul : Maritime, Putrajaya


Flag Off here..


Me : Foot Hunter
Nadia : Bicycle Hunter
Shikin : Navigator
Ijoy : Driver

So, kami dikehendaki mencari jawapan untuk soalan yang diberikan.
Semua jawapan berada di sekitar kawasan Taman Wetland, Putrajaya. 
Soalan untuk foot hunter senang gilerr..semua jawapan ada 
di landmark & signboard. senang kan?

Yang paling susah, soalan untuk bicycle hunter..
berpeluh Nadia cari jawapan. hehe




ha, ekin n ijoy kena buat apa pulak?
dorang kena pergi ke Padang Semarak dekat Taman Wetland tue
dan kena main game.susah gak la..antaranya macam kat bawah tue..







serius, memang best..
soalan2, memang menguji minda..
ok la kan.leh bagi minda ni tajam sket.
Angka 15 cukup bertuah untuk kumpulan kami iaitu
HARIMAU MALAYA..auumm..



setelah berhempas pulas untuk menghabiskan permainan..
akhirnya kami tiba semula ke Maritime untuk lunch time..



dah makan, mari kita dengar jawapan kepada soalan yang diberikan.
seronok gile banyak jugak jawapan kami yang betul.



selesai majlis, tiba la masa untuk pulang..
penat uolss..tapi berbaloi.



so, pengumuman sape yang menang telah diketahui pada
23rd FEBRUARY 2012. (masa bufday i kay)
majlis penutup KLCC BT OPEN DAY
telah diadakan di KLCC Convention Centre..
dari jam 8.00pg-5.00ptg.
enjoy sangat.makan & minum ditanggung.
turut diadakan pelbagai game yang menarik.
untuk acara puzzle, geng kami dapat hadiah GREEN MUG..
lepas tu join lagi satu acara. kami kena pilih soalan mana yang nak samaada 
DIFFICULT or EASY QUESTION.
Sape yang pilih soalan Susah, dapat 2 baucer Isetan
soalan Senang, dapat 1baucer je.
So, aku, ekin ngan Nadia pilih soalan susah la kan.
dapat la 2baucer setiap satu bernilai RM 10. ok what?

so, di akhir majlis tibala waktu untuk umumkan pemenang.
untuk Tresure Hunt, kumpulan kami, HARIMAU MALAYA 
menang tempat ke-11 daripada 18 kumpulan yang bertanding dengan 
markah 76point. Kami menang hadiah saguhati bernilai RM 160. 
Ok sangat la tu kan..memang seronok.
Next time, kalau ada lagi nak join la..

yang pasti 23rd tu memang tersenyum besar la..
birthday gurl kot. dapat macam2. company belanja makan, dapat hadiah lagi.
tak yah tunggu member belanja..
hahaha..

23 FEBRUARY 2012
mEMORY INDah buAtku.. 
:)))

Wednesday, February 22, 2012

Girls Generation


Girls Generation wearing  @ A/W 2012 
Womenswear Show. 

Cute kan?

Girls Generation " U'RE POWER!!"
eh..sejak bila i minat ngan K-Pop nie??
hahha..i minat Girls Generation only kay
suke giler music video yang cute-miut tue..

:)

Muzzie & Elisa's Wedding Day

12 FEB 2012
BERTEMPAT DI..


Telah berlangsungnya perkahwinan mereka 
di singgahsana yang cantik ini beserta 
dengan ruang makan yang indah..



Sesi memotong kek 
Sesi karaoke..



bersaksikan kakak2, abang2, bos2 dan kawan2 opis








  
sempat lagi diorang bergambar ngn 
anak Nana, anak emma & anak kak linda
kata orang; ambil berkat..hehe








dah macam adik beradik aku tengok
shikin & emma ni
sorang kakak, sorang adik..hehe


Emma bersama anak eh..Ryan


Bergambar bersama pengantin baru..









Nak balik dah..pose dulu.. :)


 

 

Last but not least..
Semoga Perkahwinan Mereka Berkekalan Hingga Akhir Hayat..



Friday, February 3, 2012

I Admire Her


     Love this women..
    She's inspire me
    with her Strengths
    encourage me to do good things for the World..

           Amen..

Tazkirah Jumaat

 
Blog Template by Delicious Design Studio