Monday, December 12, 2011

Alhamdulillah...selamat sudah.


Akhirnya, Ezzaty dan pasangan selamat disatukan pada tanggal 04.12.2011
di Dewan Beringin, Taman Seri Gombak.

 

Subhanallah..U're so beautiful, dear.


acara memotong kek..
maaf ezzaty, kami especially me dah makan suku dari kek tue..
sedap sangat.sori ya.. ;p



hidangan untuk tetamu..
i loike ayam goreng..
nak tambah lagi, tp malu..
serius, sedap k..


hari yang tak disangka2.
hari yang mempertemukan sahabat2 yang lama tidak bersua.
tersangat touching korang..
especially u, Zarina..eventhough dah berjubah n berpurdah..perangai tetap cam dulu..
enjoy sangat.
perkara2 yang lepas telah kami lupakan n maafkan..
tiada yang penting melainkan
PERSAHABATAN..
kerna
ia seakan permata yang bernilai
ouchhh.falsafah.. :)


Tak sangka dapat ketemu kamu berdua juga Aini & NAzi
maaf Nazirah.bukan ku buat2 lupe tidak mengingat namamu..'memory dah low'  la.
tp i still ingat muke u k. Aini with her cute little baby..so adorable.
tak sangka jumpe ngn korang (my ex-classmates form 4n5).
Bila nak wat reunion woit?! (*_~)


ok..this picture is a must k.
of course amik berkat..
doakan kite ye zaty.. :p


then..lagi best bile dapat jumpe Fara with EL.
mcm tak caya, akhirnya Fara couple gak ngn Eli.
kemain susah Eli nak ngorat Fara masa sekolah dulu.
doakan korang cepat2 kahwin k..

p/s: lepas ni turn diha plak.
nour rehan bila la time kite plak.
mak semakin stress ni noks..huhu

korang sume..
doakan kami ek.moga kami juga mengikuti jejak langkah dema.
wwwaaaaaawaaaaaa.. :'(

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio