Monday, November 7, 2011

Jenjalan di Petaling Streets


Whoaaa! Besarnya TV..
hahahhaa..sebenarnya, ada promosi produk radio terbaru
ONLINE hokkeyy..check out www.aforadio.com
or find out at facebook. like la page tu tanda support k.

aL-kISah..
k.dora nak gi beli beg kat petaling streets
tengah kami berjalan dengan penuh gayanya..(ehehhe,perasan)

then..stopp,stop..
tetibe ada mamat ni tanya we all ade fb tak?
gila takde..of course la ada kan..hahaha
dia kata klu ade, nak minta akak sign in guna laptop dema & "LIKE" page diorang..
Ewaaahh..ewah...ewahhh bule a.k.a bulan...
suka2 je kan..tapi kitorang "LIKE" jugak akhirnya
sebabbb dapat Goodie Bag doww.


Semangat "Ah Chai" tue menaip..
lupa password ker tu? haiyaa, Q sudah panjang lorrr..
cuak giler dia nie..gigil.haha
maklum la kan username & password fb panjang sangat.sape suruh..hehe


Akak Dora senyum melebar bila dapat beg tue yer..
kami nie memang suka bab2 goodie bag nie..tak leh tengok..ekeke
kak dora dapat beg warna kuning..


aku dapat beg hijau..Green bag.. suka tul aku kan..
over excited..kahkahkah


ada apa je dalam beg tue...
ada air Justea, gula2, coklat, hot magazine


plus Wheels Weekly..
ala newspaper ttg kereta je..

yang pasti lepas je abes rayau kat petaling streets terus menuju ke
Central Market..dah lawa ye kat sana
macam2 ada..dah lama tak turun
port dating waktu dulu2 tue..
yang paling best i tgk restoran McD dah digantikan dengan restoran Indonesia
restoran ES TELLER..
restoran tu ada kat Aston Braga a.k.a Braga City Walk,Bandung..
oppss..terlepas cakap sudah..
yang pasti ti nak gi makan kat situ nanti..
memang sedap makanan kat situ
Try la..tak rugi.

2 comment:

dhiera said...

mcd yg dekat dgn petaling street tu dah tak da??

Ct_hAjAr said...

yup..dah takde..xcaya? cer turun tgk.. :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio