Thursday, October 13, 2011

My BFF got Married

My bestfriend were married to army last week.. Tak sangka kawin jugak member aku tue..start dari first semester lagi asyik dok kata nak kawin, nak masuk last semester baru tertunai hajat dia tue.. Alhamdulillah,finally!

Tapi yang bff nyer nie (aku la) datang lewat cket pada hari persandingannya.. al-maklumlah, rumah dia gilerr punyer jauh kat Puncak Alam..ngat nak tido je kat rumah dia..fikir2 balik, sape pulak nak hantar aku balik nanti bila dah habis majlis.esok lak senin, musti la kena keje.dia dh tentu la coti kan. then, member confirm2 la ade aktiviti bergambar lepas tue..so, setelah discuss panjang lebar ngan dia, i pun bawak la family datang sekali..i gi ngan mak, kakak, abang ipar + anak buah yang 3orang tue.. datang2 makanan tinggal ciput je..seday gak la..nak wat camner datang pun ikot orang..nasib ade gak family yang rajin nak ngantor, klu tak dah terkecik hati member klu aku tak datang.

So,tak dapat nak tengok dia berjalan bawah pedang..hukhuk.. gambar di bawah ni copy kt fb member. time nikah n sanding..




ni gambar dr kamera i lak..




Anyway, Congratulation beb!!

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio