Sunday, October 16, 2011

Jenjalan di Pantai Remis

Bestnye jenjalan. haha...ngat sesaje nak smp kat sana..al-kisah, habis je makan kat kenduri kawin my bff, tetibe my brother in law terasa nak makan seafood kat klang..puncak alam kan dah tak jauh dari klang kan..makanye, terus la ke sana.. cari punyer cari, tak jumpe la plak.. akhirnye turun la balik ke KL melalui kuala selangor..tetibe nampak signboard seafood restaurant kat area Jeram. tanya punya tanya, baru la ketemu restoran AROMA, restoran paling femes gitu kat area tue.. ingat nak terus ke restoran tue, tetibe lak abg ipar nak gi tengok pantai..bila dah nampak laut, maka gila la bebudak kecik yang 3 orang tue..pantang nampak air la katakan..


Ni la aktiviti pengunjung di petang hari...
(termasuklah kami yang first time smp kat situ..kesian kan..hehe)

















di Restoran Aroma 
makan malam sambil menikmati sunset..
damai terasa..








sesekali jenjalan ngn family, seronok gak uols..tengok si kecik tu kemain suke lagi..hehe
jom beriadah bersama family... :)

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio