Thursday, October 13, 2011

I won ChurpChurp Movie Contest!

Korang...gilerr lama aku tak update kan..bukan tak nak update entry masalah busy teramat sangat starting dari Ramadan till now. so, banyaklah kenangan raya + gambar terbaru tak dapat update.tak terlayan uols.. so, i nak share ngan uols story ni..basi pun basi la noks..mak nak share gak..

Hokeeyy, musti ramai yang dah familiar benor ngan ChurpChurp ni kan? nak citer ngan korang yang i menang tiket wayang menonton filem WARRIOR tajaan ChurpChurp..tunggu Nuffnang nyer income tak naik2, baik i layan ChurpChurp..jangan marah ye Nuffnang. Nuffnang tetap no. 1 lorr..ok,banyak betoi contest yang dibuat...tapi kebanyakkan movie contest tu kena gi tengok kat GSC Mid Valley..jauh tu dari rumah i..tayangan lak kul 9 ke atas..kalau i ade kereta kan best..hikhik..so, memandangkan movie utk contest nie ditayangkan di TGV KLCC, memang bagus la sangat..dah dekat sangat ngan tempat kerja..satu bangunan..so, i pun join la contest tersebut n menang.


WARRIOR ni mengisahkan 2 orang adik beradik yang terpisah sekian lama akhirnya bertemu di atas gelanggang perlawanan gusti yang sama bagi merebut wang tunai yang lumayan. Perbalahan dan dendam kesumat antara mereka selama ini akhirnya dapat dileraikan..



Citer dia habis gitu jer..akak bagi 2star je..kureng best..

tapi ChurpChurp bagi tiket free kan layan je la..tak payah nak bazir2 duit..hehe..so, macam biasa me pergi tengok ngan hubby..sape lagi nak diajak..hehe..

Anyway, thanks ChurpChurp...


p/s: teringin nak plushie ChurpChurp..tersangat2 comel..tapi tak cukup duit ari tue..nanti nak borong banyak plushie tue..theeee...


0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio