Saturday, July 2, 2011

Blogwalking

Argh..giler boring dow.banyak citer nk share ngan uols..but camner..semua pic2 yang best2 ada kat opis. so, just blogwalking usha blog orang. tetibe lak, terjumpe my cousin's blog. Very2 nice uols.. lets check it out here
A Girl Full Of Dreams

She is Nineteen
nazimaron9

Ketiga2 mereka adik-beradik.tetapi masing2 punyai perwatakan yang berbeza.. seronok bile tau life diorang. Yelah, biasa jumpe time raya kat kampung. itu pun tak borak banyak. Bile dapat tau depa semua ada blog, dengan pantas aku klik link dorang kat fb. aku kan gilerr blogging tapi malas giler update blog. hahaha... diorang ni just adik2 jer..aku kan dah tua..getting old la....uwwwaaaaa..kalau uols rajin, usha2 la blog diorang. mana tau ada ilmu yang boleh dimanfaatkan..(promote nampak..hehhe). Bukan nak promote kay, just for sharing..ok, chow!

2 comment:

mizan said...

thnx yeww sis ! haha, jom follow blog ijan lak ..

Ct_hAjAr said...

You're welcomed ijan...alright!

 
Blog Template by Delicious Design Studio