Tuesday, June 7, 2011

TWIN TOWERS@LIVE 2011 (PART 2)




HARI KEDUA (SABTU - 9 APRIL 2011)


Hari kedua pun pergi ker? Mestilah, bukan senang nak tengok famous international artist datang Malaysia. Hari kedua ni tak berapa nak sesak seperti hari pertama. Ini kerana, awal2 lagi dorang dah pasang pagar. so, takde la aktiviti tolak menolak cam ari sebelumnya. Then belon pun takde menghalang pandangan kami. Kak dora pilih port baik punye betul2 dekat ngan pagar tu (pintu masuk ke FANZONE). Disebabkan kami lepak berhampiran ngan pintu gate, dengan secara tiba2 ade sorang mamat cute lagi baek ati iaitu abang cody guard yang hensem datang kat we all then dia bagi FREE TICKET TO ENTER FANZONE AREA. Yuhooo teramat2 suka. but dia bg 2 tiket sahaja. we all datang berempat. makanya, me n my sis bodek la abang ensem tu suh bg lagi 2 tiket. Mula2 dia tak nak bagi, tapi melihatkan muka kami yang merayu2.(memang tak leh bla..ekeke). then dia pun bagi 3 tiket free. apa lagi yang lagi satu tu aku lelong kat orang ramai berhampiran aku dengan tangan di atas sambil berkata "SAPE NAK TIKET FREE". Berebut la dorang.. mana tangan yang panjang tu la yang dapat..takkan i nak baling plak kan.
So, keseronokan berganda coz dapat layan lagu dengan tenang and dapat amik gmbr artis2..i loiiikkee..  
Antara shot-shot yang diambil:-(layan kan aje gambar yang banyak nie)

BELON BESAR (menyemak je..ekeke)
JOE FLIZZOW & ULTIMATE ( PEMBUKAAN KONSERT)
JOE FLIZZOW

MIZZ NINA..PERSEMBAHAN YG MEMUKAU

BERGANDINGAN DENGAN COLBY O'DONIS

COLBY O'DONIS

Paling suke persembahan dari internatinal artis yang di bawah ni..
I
I
I
I
I
THE EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE
(PERSEMBAHAN PENUTUP)



Korang nak tahu kenapa? persembahan dari kumpulan ni memang luar biasa dow..
Lagu layan baik punyerr...kak dora n aku menari non stop smp lagu abis..memang best..
YEAHHH...

OUR PRIME MINISTER LAUCHED NEW PETRONAS PRODUCT
(PRIMAX 95 EXTRA)

KEGILAAN...

KAK DORA & HER BFF

OUR HOST
SENYUM SEMUA...
MY SISTER,LEZA

NAmpak tak akak2 n abang2 tu menari..seronok sanagt la tue..ekeke
GELEK GUYS..
ME..
KEMERIAHAN DI PENTAS

FIREWORK..

NAK BALIK DAH...
sekian..tata uols..

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio