Tuesday, June 7, 2011

PERLU KER GLAMOR?


Baru sat lepas usha blog member..terkezut seh tengok FOLLOWER blog dia..Mak aihh..semakin ramai yang mengikuti blognyer..Kadang2 timbul jugak rasa jeles kat owner blog2 tersebut.terfikir gak camner dalam masa yang singkat boleh ramai yang follow..hurm, banyak gak la tips2 yang diberikan oleh Top2 blogger kat malaysia nie. Antaranya:-

1) Tajuk entry kena gempak 
2) Isi kandungan entry musti yang best2
3) Banyakkan tutorial
4) Blog musti cantek.. (Cantek tak blog sayeee??ekeke)
dan macam2 lagi tips yang diberikan.

Tapi bagi saya la kan..eh,saya? bagi i..bagi i, i tak suke nak popularkan blog i nie.coz my blog ni nadi hidup, nyawa, jantung dan segala-galanya dalam diri i.. That's y la nama blog i bukan nama owner blog. nama blog i HAPPINESS, LAUGH & SAD BECOME TOGETHER IN ME.. 

Nape i tak letak nama yang gempak2 cket ek?
sebabnyer ini blog peribadi. Blog cetusan pendapat, pandangan, pengalaman, kegembiraan, kesedihan, motivasi dan perkara yang i suke. Sebab tu tak perlulah i nak kejar 1000 follower ker, Famous blog ker.Sebab nak wat ape.. i pun tak mengharapkan viewer klik iklan2 kat tepi tue coz saje suke tengok iklan blink2 tue..So, this blog is quite privacy that why it calls www.lifeissecret.blogspot.com. 

Musti uols terfikir klu nak privacy kenape tak private kan aje blog nie.?? 
sebab i nak luahkan segala perasaan, share segala aktiviti, share maklumat dgn uols.klu private camner orang nak cari maklumat.hahahaha..sebab sekarang mana main diari..semua main blog je. tak main buku2 diari..sume online maaaaa...

So,dats y my number of my follower still remain the same. Kalau suke,sila klik.tak suke pun tak pe.. kalau rajin komen, tak rajin tinggal jejak pun okay..i stil view blog uols.pastikan tinggalkan link blog korang.senang nak terjah..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA...TERIMA KASIH DATANG LAGI..

2 comment:

nur dzaliha halid said...

sila tglkan link tu hape???huhuhu

Ct_hAjAr said...

sila tinggalkan alamat blogspot anda. Link tu = website address dha..

 
Blog Template by Delicious Design Studio