Tuesday, June 7, 2011

CLPT in Twitter. apa ke jadahnyer???!!

Okay..i ade cerite menarik nk tunjuk kat uols. Setelah sekian lama tak open my twitter account, tergerak pulak rasa ati ni nak bukak twitter..cam biasa la..i ternampak iklan to follow name DaphCLPT..Semua artis di bawah tu i dah follow kecuali AtiliaCLPT & DaphCLPT? Pernah gak la terpikir APA KEBENDA CLPT tu? Dorang nie ade hubungan ker? Ker saje suka suki letak? Rupe2nye ade makna disebalik perkataan CLPT tu,nyah....

I  pun ape lagi. pergi google la kan.. sekali jumpe link nie.
http://adibyusoff.blogspot.com/2011/05/clpt-celepets-watapak.html. 
Korang klik link.. Cube tengok video tersebut plus komen2 kat blog tue..i tak sanggup nak tulis kat blog i nie.. Jejes seh..hahaha..

so korang CLPT itu bermaksud CELEBS PET PROJECT  dow ...huhuhu...

2 comment:

nur dzaliha halid said...

hahaha..sangat teknikal la..kte x fhm sgt la

Ct_hAjAr said...

mana ade teknikal dha..bagi yang ada twitter paham la..klu awak nak lebih paham klik website atas tu. http://adibyusof.blogspot.com

 
Blog Template by Delicious Design Studio