Thursday, April 7, 2011

TWIN TOWERS CONCERT @ LIVE 2011 - FREE ENTRANCEDengan kedatangan F1 Grand Prix, Kuala Lumpur sekali lagi menjadi tuan rumah untuk "Free International Concert" yang terbesar. Konsert secara percuma itu akan diadakan di MENARA BERKEMBAR PETRONAS secara live selama 2 hari berturut-turut.

Acara yang julung-julung kali diadakan secara besar-besaran ini akan bermula pada tarikh 8 dan 9 April 2011 dan dijadualkan dari jam 6:00 dan seterusnya pada kedua-dua hari.

Seiring dengan aspirasi dengan rencana Kuala Lumpur Greater, TWIN TOWER @ LIVE 2011 berjanji untuk membawa keseronokan dan kegembiraan ke Kuala Lumpur bersama-sama dengan Petronas Malaysia Grand Prix.

Pada hari Jumaat 8 April (Hari Pertama) kita akan menikmati live performance dari WonderGirls,
Yuna, THE AZENDERS, Bunkface dan Hoobastank dan pada hari Sabtu 9 April (Hari Kedua) Joe Flizzow, MIZZ Nina, Colby O'Donis dan THE EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE yang memaparkan lagenda Al McKay

Yuna

Colby O'Donis
THE EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE

WonderGirls

Hoobastank
Bunkface

The Azenders

Joe Flizzow

Mizz Nina

Eksklusif kepada peminat konsert secara langsung dengan penuh bertenaga akan diberikan untuk lebih meningkatkan 'pengalaman konsert yang penuh kegembiraan '. Lebih dari 50,000 peminat dari seluruh lapisan masyarakat dijangka akan turun ke konsert itu.

Seramai 4.000 racegoers F1 akan diberikan tiket tapi orang awam juga boleh menonton secara percuma

selama dua hari. Jom kita serbu.. :)
Poster

Peta Lokasi

2 comment:

Miserable J said...

Dan kami dapat balik awal!!! sebab jalan tutup... yiiihhhaaaaa...hav fun k...

Ct_hAjAr said...

hehehe..bestnyer..jgn balik la, gi tengok konsert smp malam lorrr..!

 
Blog Template by Delicious Design Studio