Tuesday, April 26, 2011

Bieber Fever!

WATCH BIEBER'S CONCERT VIDEO @ STADIUM MERDEKA, KUALA LUMPUR, MALAYSIA.























Bieber Mania!



WATCH THE BIEBER'S FAN @ KLIA

KLIA BIEBER FLASH MOB


Friday, April 22, 2011

JUSTIN BIEBER " NEVER SAY NEVER"



Yesterday night i supposed to go to Justin Bieber Concert, but then my friend suddenly cancel it. The hurt part is she can't meet up coz have sumthing else to do..so, she decided to give the tickets to her younger sister. But after waiting so long..waiting her to call me, waiting her to text me...coz she switched off her phone in all line.so,after waiting almost an hour, i  got an idea..i think why dun i just go to watch Justin Bieber Movie "Never Say Never"?? So, i can't wait again..im tired of waiting really..and i hate it so much when people wasting my time. U know wut, i have prepared by changing my cloths after work. I hate her! Okay, the best part is her younger sister just text me after i bought d ticket. The sound of the text was like this "My sister want me to go to the concert with u, but i want to give the ticket to my fren.so, i will just go with my fren. Im sorry!"......What else can i say on that time??. I just take a deep breath and i say it slowly with hard sound "FUCCCCKKK YOUUUU!!!"... DAMN! I feel so bad...

So, i text my fren told im not going to the concert..i told my hubby too..im so sick with her. whatever reason dat she have, she supposed to told me early..u know right, i was try to chat her at facebook..but non. I trusted her becoz i tought she have changed..but she NEVER CHANGED..

With all courage, i get up and move forward. i went to watch Justin Bieber Movie 3D..its really interesting to know his journey from small kids, small town to the very famous singer that brought new phenomenon to music industry. Every single people esp. girls going crazy whole world when looked at his cute face, his hair, his talent, his voice, his song, his dance, and make girls out there become MORE CRAZY is when looked at his CUTE SMILE.. can melt our heart.

Its so touching..i can't believe i was crying. Its so amazing.. is it because he try to make people happy and love when see his performance on stage.he dun want to make a kids and teenagers let down if he cancel one concert becoz of not health. he still want to meet his fans.. he tried to do 100% for fans and he want to satisfied his fans.. Im speechless..all i can say IT'S WONDERFUL!! and im satisfied really.

So, enjoy a JB pics..u gonna love it..i just take it a few from net. Enjoy Guys..
IF YOU LOVE FANS, FANS WILL LOVE U MORE...
my last word is i won't let my fren put me down.. i will make myself happy more than u can do! so, LOVE YOURSELF..

JB feat with Usher (his Mentor) - Somebody To Love
with miley cyrus.. OVERBOARD song
with Ludacris (Baby s0ng..hit song)

JB feat with Jaden Smith for NEVER SAY NEVER (KARATE KID)

feat sean kingston - Eenie Meenie song

amazing performance

dance guys..

so touching

rockk..!!

cute smile

JB sing from there..romantic 

VICTORY..

NEVER SAY NEVER 
FRIEND!


with Salena Gomez to Malaysia






JB Trademark

Thursday, April 21, 2011

What! Laki Orang??? Biaq Betik!!!

Okay..honestly. Lately, my officemate (one married men - has 2kids n wife) always like to joke with me.but dat kind of joke is not suitable with me. U know. Macam nie, mamat ni baru sahaja berkhidmat dengan company aku dalam beberapa bulan yang lalu.then becoz of my fren was very close to him before, so he try to get close with me. but u ols bayangkan lah kalau ada mamat kat opis u yang u baru saje nak kenal dia, dia dah invite u macam2. like this guy, dia ajak i n my fren gi makan asam pedas kg baru.but then he broke d promises..apa lagi, i pun dok asyikla tanya bile dia nak belanja.then dia kata one day bcoz right now he so busy.then dia kata dia dah siap tulis dalam diari..siap nak show diari tu kat i kononnya yang dia tetap akan mengotakan janjinya. ok takat tu je.

After that, bermula dari situ.si dia teramat suka sekali bergurau atau menegur aku dengan kata2 umpama ini.
1) u look beautiful today?
2) awk nampak cantik dengan baju nie.
3) mak awk sihat?
dan ayat maut
"awk ada no phone saya kan..malam minggu kalau awk bosan2,awk calling2 la sy.kita keluar"..
Beb, boleh dia tanya soklan camtu ker kat gua? of course la i just jawab "Em, tengokla ye encik"

Sebabkan dia tak berapa close n serasi ngan i, i panggil ENCIK sudah..adalah 2-3 orang officemate lain i panggil abang..sebab kepala sama gila2. ngan mamat yang sorang nie..mintak ampun kay. Pernah before nie, i stayback nak siapkan kerja..leh lak dia offer nak hantarkan balik...ada i layan..i tengok dia keluar..terus i angkat beg CABUUUTTT!!!!.

okay, after peristiwa dia ajak i keluar tu..i tengok pe'el dia lain macam sket..macamana nak kata ek..ntah.. lain la dari biasa..takada lagi usikan darinya..

So, pagi tadi i beranikan diri pergi face to face ngan dia.tanya la kenapa?
Beb, beb, beb.....
dia jawab dia sekadar bergurau ngan aku..semua itu gurauan.. aku faham.. yang ajak keluar tu gurau gak kew..Pleaseee..aku bukan nak kat dia..tak hingin kay..sebab dia dah ada anak bini..satu lagi wa tak layan LAKI ORANG. so please..dia leh kata dia tak sangka aku amik perkara tu sebagai suatu yang SERIUS???...

Wehhhhhhh..apa pendapat korang.. Malu aku beb.. patutnya dia yang mintak maaf sebab gurau cara mcm tu kat aku..ini aku yang dok...em..tak tau nak kata..mungkin pada korang @ dia anggap aku nie sebagai PERASAN..Tolongggggggggggg sikiiitttttttt.. mak tak heran kay. yang pasti mak tak layan u. U je yang dok terhegeh2 gurau cara camtu ngan gua.. kalau budak2 satu unit ngan gua, xkesah la.sebab we all sekepala.. abis tak tahu nak tala kat mana muke ni kan.. i pun gi la cerita ngan pangkat bff gua.. namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab musabab. biasalah banyak mata2 do kat opis nie. ok, member ni leh wat xlayan dengar cerite aku..kalau korang sedih tak??? setelah dari first chapter korang dah cerite kat dia, dia pun dah tau cerite..tuptup ending member leh wat boo layan ngan story korang..hangin tak..kawan,kawan gak..abis cube kalau kau bercerita ngan den ni ha, then den wat tak tau...wat wat pekak..wat wat tak dengar..apa perasaan korang.. macam2 perasaan dalam sanubari nie kan.,nak marah ada, nak terajang, nak angkat je meja ni, nak baling je pc nie, nak pecahkan je cawan nie. abis apa perlu aku wat???

Jawapannya..aku wat tak peduli la weh.. wat muke toya.. mood swing,..no mood...tak nak bercakap..tak nak wat ape la..nak ngadap blog je.. member leh wat muke tak bersalah ajak gua gi rehat..MALAS LA WA..wa tak nak..dia nak makan.. wa kata dah kenyang..boleh? padahal perut ngekngok ngekngok kelaparan.. abis wa rela dok kat pc ngadap tenet. abis tu, member leh tak nak kuar gak..nak gi dok kat tempat.reason sebab wa tak nak kuar.. weh, macam selama nie tak pernah gerak sengsorang. malas nak cakap banyak..kang terkutuk lebih2 susah..baik wa diam. blog nie la tempat wa luah perasaan.. lu mau dengar@baca..kira ok. tau baca, itu wa tak kisah..sebab motif utama wat blog bukan nak trafik, bukan nak kejar follower, tapi sebab dunia blog ni la tempat pena berbicara..tempat share masalah.cerite ngan orang, orang tak nak dengar.baik cakap ngan blog ni sorang2. ilang gak la segala beban + ketensenan tadi after write this entry.. seriously, wa rasa tak sabar je nak berhenti.. arggggggggghhhhhhhhhh!
Mulalah rasa nak HEADBANGING ni..layan lagu metal..kasi ringan otak nie.. tapi malam nie nak gi bieber concert..hopefully jadi..member dok senyap je kat fb dari tadi. aiseh..memang wa akan jerit sepuas ati kat sana..i said BIEBERRRRRR!!!!! YOU ROCKKKK!!!!..hhaahaha..GRRRGGGRRR!!! wakakakaka..layan siott..lega uols!


+


Sekian..korang rajin, baca..tak rajin usha rangkap akhir sudah...hahaha....stress gone! hopefully la..

Wednesday, April 13, 2011

BEAUTIFUL AVRIL!

 
AVRIL LAVIGNE - WHAT THE HELL





TAYLOR SWIFT AGAIN!

Taylor Swift

TAYLOR SWIFT - FIFTEEN



Taylor swiftSHE'S SO SWEET..I LOVE TAYLOR SWIFT!

My Lovely Music Video

Yesterday, i watch this music video at Hitz.tv @ astro for HITZ DOSAGE programme. It make me love this both song after watch the video..U not believe? Watch this..

TAYLOR SWIFT - MINE


Thursday, April 7, 2011

TWIN TOWERS CONCERT @ LIVE 2011 - FREE ENTRANCE



Dengan kedatangan F1 Grand Prix, Kuala Lumpur sekali lagi menjadi tuan rumah untuk "Free International Concert" yang terbesar. Konsert secara percuma itu akan diadakan di MENARA BERKEMBAR PETRONAS secara live selama 2 hari berturut-turut.

Acara yang julung-julung kali diadakan secara besar-besaran ini akan bermula pada tarikh 8 dan 9 April 2011 dan dijadualkan dari jam 6:00 dan seterusnya pada kedua-dua hari.

Seiring dengan aspirasi dengan rencana Kuala Lumpur Greater, TWIN TOWER @ LIVE 2011 berjanji untuk membawa keseronokan dan kegembiraan ke Kuala Lumpur bersama-sama dengan Petronas Malaysia Grand Prix.

Pada hari Jumaat 8 April (Hari Pertama) kita akan menikmati live performance dari WonderGirls,
Yuna, THE AZENDERS, Bunkface dan Hoobastank dan pada hari Sabtu 9 April (Hari Kedua) Joe Flizzow, MIZZ Nina, Colby O'Donis dan THE EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE yang memaparkan lagenda Al McKay

Yuna

Colby O'Donis
THE EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE

WonderGirls

Hoobastank
Bunkface

The Azenders

Joe Flizzow

Mizz Nina

Eksklusif kepada peminat konsert secara langsung dengan penuh bertenaga akan diberikan untuk lebih meningkatkan 'pengalaman konsert yang penuh kegembiraan '. Lebih dari 50,000 peminat dari seluruh lapisan masyarakat dijangka akan turun ke konsert itu.

Seramai 4.000 racegoers F1 akan diberikan tiket tapi orang awam juga boleh menonton secara percuma

selama dua hari. Jom kita serbu.. :)
Poster

Peta Lokasi

 
Blog Template by Delicious Design Studio