Monday, March 28, 2011

Tingkatkan blog trafik ala Hami Ashraff???



ON 28 MARCH 2011

2.13PM

apa pulak tu kan? uols nak tau.. 
lepas je i post entry pasal abang Fazley Yaakob
n share kat facebook & twitter
u know wut?
i punyer trafik terus naik
SUNGGUH KU TAK PERCAYA..

Uols tengok Total Users di atas.
walaupun sekejap je depa dok view my blog
mak stil appreciated
mak suke, mak suke, noks.

Yelah, i punyer blog nie 
simple jew
sume story pasal diri sendirik
tak cantek pun
follower pun tak ramai

i kena banyak belajar lagi
dalam dunia blogging nie
walau apa pun
i memang suka berblogging
rasa puas
rasa seronok 
rasa happy
dapat share my story dengan uols

i belajar dari blogger Hami Ashraff
Abang Hami kata jangan kejar traffic
takyah nak kejar follower sape yang paling ramai
yang penting jadi diri sendiri
dengan automatik orang akan follow blog kite
dengan rela hati
bukan dengan paksaan
itu pesanan abang Hami kite
Caya la abang Hami.
nak tau pasal Hami Ashraff
klik la kat banner sebelah tu
ala abang janggut tu..hehe
jgn mare abang Hami. gurau jo.. ;)
yang ini la..klik gambar yang blinked tu

Banner Blog Hami Asraff

tak pun klik link bawah nie.

so, uols..
apa2 jadi la diri sendiri

[ *_* ]



2 comment:

Ezza Z said...

bestnye..
kite nye blog nak 2 org online user pon susah.
T___________________________T

Ct_hAjAr said...

hehhe..tau xpe.same la. kte punyer bulog asyik kite je yang online. tetibe tadi tengok naik mendadak ke 16.mau xterkejut zaty..alhamdulillah. :)masih ada yg naik usha blog i..thanks uols..

 
Blog Template by Delicious Design Studio