Tuesday, March 15, 2011

Special Screening : World Invasion Movie

Ok, uols...i nak bagitau uols yang i menang lagi kontest anjuran ManggaAd..hehehe..Seronok tuee...i dapat tiket free tengok citer World Invasion: Battle of Los Angeles. Yang bestnyer, i dapat tiket lebih untuk tonton filem terbaru tue. I pun apply la 3 tiket untuk my fren kan..saje je la, mana tau ade luck.coz, ManggaAd kata tiket adalah terhad. So, i memang tak duga dengan penambahan tiket hasil daripada application yang i hantar. I pun call la rakan2 i. Alasan masing2 ada hal la, busy, next time la.. I baru nak buat surprise kat dorang kan..Tetibe dorang tak leh join.. Ada pulak yang bagi alasan kenape bukan hari minggu? Kenapa hari isnin? Kenapa lewat sangat smp kul 11 baru abis? Beb, tiket dah la free banyak pulak songeh nyer.. Movie belum keluar lagi kat panggung, u dah jadi orang pertama yang menonton. Tak ke best tue...Best la bagi yang kaki wayang macam i kan..Sorrylah my fren ye..I ada perasaan terkecik hati la sket. Tapi, i faham. Orang dah ada hal, takkan nak paksa gak kan.. 

Keputusan Peraduan "World Invasion: Battle Los Angeles"

by ManggaAd on Friday, March 11, 2011 at 1:44pm
Kami telah menghantar emel kepada pemenang-pemenang untuk Peraduan "World Invasion: Battle Los Angeles.Sila semak email anda untuk butiran lanjut. Terima kasih kepada semua peserta!

Berikut adalah nama-nama pemenang:

mohd alif bin mohd fadzi
SUHAILINA BINTI ABU BAKAR
Umar Bin Mohamad Taib
Darul Ridzwan bin Azhar
MOHD FAIS BIN MOHD LASIM
Hisyam Bin Othman
Rosmiah binti Mohammad
Elya Syuhada Bt Omar
MARDZIAH BT GHAZALI
hidayat BIn MAsduki
MUHAMMAD ZAID BIN HUSSAIN
ROSAZLINA BINTI MOHD ADZMI
ALISA SALFARINA BT ABDUL SAMAD
Maizatul Akma binti Abdullah @ Mad Zaki
norfadhilatuladha binti abdullah
Hamim Nazmie Bin Hamdan
Mohd Azmi Ghazali
Mohd Ridzuan Bin Rashid
Saharita binti Mohd Akhiyar
MUHAMMAD ARIFF BIN ZAKARIA
Ahmad Syukri bin Abd Rahman
Mazhar bin Ab. Lajis
Zuraidah Binti Baharuddin
Raihana Binti Sharir
nik raiman ramzy bin nik man
norazlina binti puteh 
Azalli Bin Husin
Muhammad Zailani Somingan
MOHAMAD ZAMRI BIN JAAFAR
Syamsul Muhaiyudin Bin Musa
mohd syazwan bin mohd sabri
Mohd Syahmi Syazwan bin Zahari
Buani Atiqi bin Abdul Rahman
NORSHILA BINTI AHMAD AZIZI
ZETY MARLIA BINTI ZAINAL ABIDIN
MOHD IRWAN BIN MOHD HASHIM
IMRAN B. MOHAMED HADZIM
MUHAMAD AFIQ BIN MOHD ALWI
SITI NOR HAJAR BINTI SELEMAN ----------->>> nama i tersenarai.. jgn marah! 
mohamad nazmi aizat bin khalid

Disebabkan perkara tersebut, i pun open la facebook. cari member2 yang 'ngam' cket untuk bagi tiket free yang takada orang nak gi tu..Pappp! I jumpe sorang member..memang pernah 'ngam' pada satu ketika dulu. Tak payah nak cakap banyak. Member i terus setuju. Terkezzzuuuuuuut mak! Seronok pun ade juga. Member i tu pun bawak la aweks dia. Tak kisah la dia nak ajak sesape yang penting datang. I tak nak bazirkan tiket percuma yang i dah dapatkan tue.hehhee..anyways, THANKS MANGGAAD!

So perjalanan filem tersebut kira ok la..i bagi 4.5  daripada 5..okay la tue kan.
Citer filem berkenaan peperangan antara pihak tentera marin dengan alien yang begitu aneh sekali yang menggunakan banyak peralatan menembak yang sangat canggih. Cemas gak la tengok rupe makhluk asing tersebut..nasib hubby ada.. ngengehehengeh..Tak leh cerita panjang2, nak tau gi tengok la kat panggung. 

Sarjan Nantz diberi tugas untuk mengetuai pasukan setelah ketua asal maut


Sarjan Nantz cuba menyelamatkan orang awam

Santos merupakan satu2nya askar wanita yang berpengalaman tentang senjata
dan turut sama berjuang hingga ke akhirnya


beginilah keadaan bandar Los Angeles yang telah musnah 
Tapi, uols yang best nyer..first time i tengok banyak meja2 yang menawarkan tiket percuma melalui kontest. Antara yang i nampak semalam, GEMPAK magazine, CinemaOnline.com, Era Fm, dan ManggaAd. Bagus2..so, kita kena ucapkan terima kasih kepada mereka. Walaupun tak menang apa2 barangan eksklusif filem tersebut, tapi still okay maa..MENANG TIKET WAYANG FREEEEEEE....lorrrrrr..hehehe

3 comment:

marvellous tips said...

wa pun dapek tiket free jugak maaa.....truskn support mangga ads !! Nnt dpt lagiiii

Amim said...

saye pegi gak .. :D

Ct_hAjAr said...

hehehe..dapat jugak kew..ManggaAd best kan.. Ari2 free pun takpe..huhuhu..thanks uols visit my bulog.. :). teruskan kesetiaan anda. nanti dapat gift..hehehehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio