Wednesday, March 23, 2011

CHILI'S

Beb..ari nie gaji dah masuk.Selalunye lambat setiap 27hb. Tetibe tadi i check la kat maybank2u.com. Terkeezuuuttttt mak,nyah. Taaadaaaa...Terpampang gaji mak kat situ. Disebabkan gaji dah masuk..terasa mcm nak makan Chicken Chop kat BSN. Sedap makan kat situ..murah plak tue. Berbaloi2 noks..ahakks! So, mak ajaklah geng ofis yang suka makan. Mak ajak kak dora.Kak dora on jew. Tanya pulak kat Henery, Sarawakian. Takmau pulak dia.dia kata baik makan kat Chili's level 3 Suria KLCC. Telan air liur mak n kak dora bila dengar. So, kami pun melangkah la ke Chili's seperti yang Mr.Henery mau. Seriously, mak tak pernah jejak restaurant yang bersebelahan dengan TGV KLcC tue. Maka ini la peluang mak. Nak ajak my hubby, bila taun la gamaknya. Risau gak kalau kena beratus2,mak gi la keluar duit RM100 buat top-up2 kalau tak cukup. Makan punya makan, bila tyme bayo ngam seh..RM110. Mencungap gak la henery. dia sendiri kata klu RM100  dia ok lagi..lebih 100 kitorang bayar.So, deal la..Gamaknya henery la bayar..tensen jew kawan..kan dah kena. Mak ajak makan BSN taknak..dia suggest Chili's. Skrang bayor la..ekekkeeke..tapi mak & kak dora bukan lah busuk ati sangat. Next month before gi redang, we all dah plan nak hepi2 sambil menjamu selera di Hard Rock Cafe sebelah Chili's yang mana harganye lebih kurang Chili's je.So, henery..dun worry..kami belanja..ahaks..tapi jgn lebih2 dah la ek..(hopefully ot masyuk bulan depan..ekekeke). so, ni la gambar our lunch sebentar tadi.. makanan dia tip-top..no 1 seh...!


















Yang pastinya, makan kat Chili's memang sedap..tiada tandingan..tengok la ka dora dengan penuh perasaan tuang chili Henz tue.. So, next time wil be at Hard Rock..tak sabar nak tunggu..ekeke

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio