Thursday, February 3, 2011

PETRONAS MOTORSPORT CUBPRIX SALE!!






Last time on 25th January 2011, i went to Petronas Motorsports Sale inside Fitness Centre Councorse Area near SkyBridge Counter..The Sale only 3days there starting 24th till 26th January 2011.. Eh, ckp org putih plak kan...hehe..saje jer..tak nampak ke gambar topi kat sebelah tu..ala mcm Aweks2 kat Litar Sepang tue..yang selalu amoi2 F1 pakai tue..tu yang tergeliat lidah tetibe..hehhe..eceh, bangga tak semena-mena kan.. mau den tak bangga.. Mana nak dapat topi cam gitu..harga topi tu boleh tahan la..tapi nak tau dik non, akak dapat "markdown price".Jgn jealous.. tu baru satu, ha, tu kat bawah tu ade lagi item2 yang akak sempat gapai dik non oii..








Ha, yang ini topi apa pulaks kan? nie topi biasa jew.. apa yang best pasal topi nie..musti la..topi nie ada tulis perkataan "CUBPRIX".ha, mana nak dapat tu..colour hitam, bergaya.. korang tengok je cam nie..mahal tau topi nie..mahu rm40 ke atas.. mahal tu utk topi mcm tu pun mahal gak ker..tapi uols,fyi i dapat murah jugak..tu yg paling seronok..ekekekeke. yang ini untuk my hubby... :)













Orait, yang ini apa pulak? yang ini namanya, Travel Wallet..cantik kan? Cantik..dalam wallet nie boleh letak resit, pen, small notebook..ade port untuk letak duit..mcm2 la..multipurpose wallet.. i like!

yang ini plaks, keychain..musti uols kata keychain pun nak beli ker..eh, musti la..ini LIMITED EDITION KEYCHAIN PETRONAS MOTORSPORT..Masa i pergi hari terakhir tu, i nampak ade sorang mamat ni beli banyak..i pun gi la tanya kat abang yang jaga kat kaunter motorsport tu. abang tu kata keychain tu dah habis..Gila punyer frust..Tuhan saje yang tau betapa kecewanya akak pada waktu tue.. Lepas tu korang nak tau ape jadi? Boleh la plak abang yang handsome n tinggi tu kata apa kat i. Lebih kurang mcm ni la perbualan kami:-

Abang handsome: " Dik, boleh abang cakap sikit?"
Aku yang COmEL: " Boleh, nak cakap ape?"
Abang handsome: "Abang nak cakap, PADAN MUKA!!"

Wah, makin membara la bila abang handsome tu cakap mcm tue.. Tensen, geram, sedih semua bercampur gaul la dalam sanubari ini kan.. abis, aku memang tak puas ati.. aku pun gi la bayar barang2 yang aku bli kecuali keychain la coz dah abis. Sampai kat kaunter pembayaran, abang handsome tu panaskan jiwa raga aku ni lagi beb..Panas aku dengar..Bualan kami

Abang handsome: "Dik, tu la. Lainkali JALAN TENGOK BARANG, 
BUKAN TENGOK ORANG!!"
Aku yang COmEL: "Sampai hati..mana saya tau, semalam saya tak perasan..last day nie, baru nampak. (Sambil buat muka)"

Abang handsome tu sekadar gelak je beb..sedih gua..tensen lak tengok muka abang tu. Elok je, langkah aku ngan kak dora nak menyusur keluar daripada hall tu, tetibe we all melalui kawasan terletaknya item2 motorsport yang dipamerkan di dalam almari kaca. Aku mengambil tindakan untuk usha lagi apa yang murah2.Pandangan aku tertumpu satu persatu barangan yang ada dalam almari tersebut.. Dan dengan tidak sengaja mata aku bersinar apabila aku lihat salah satu barang yang dipamerkan ialah KEYCHAIN MOTORSPORT..wah, bling, bling..aku pun pergi la kat abang handsome tu semula dengan berkata.

Aku yang COmEL: "Abang, saya nampak keychain dalam almari kaca tu"
Abang handsome: " Mana ada, dah habis la."
Aku yang COmEL: "Ada..tak caya tanya member saya"
Abang handsome: "Kalau ada pun utk pameran je la"
Aku yang COmEL: "Mana boleh buat pameran, barang dah habis. Nak pamer lagi, buat apa"
Abang handsome: Yelah..

Abang tu tak puas ati ngan kata2 aku..Boleh? 
Dia pun datang la kat almari tu untuk kepastian.. Memang ada ye..uols.

Abang handsome: "Ala, tak boleh bukak la almari nie. Berkunci."
Aku yang COmEL: "Ala, bukala..Saya nak jugak!!"
Abang handsome: "Yelah, pergi mintak kunci kat adik abang tu, kat sana"

So, aku pun pergilah mintak kunci kat adik kepada abang handsome tue. ternyata adik dia pun handsome gak beb. aku pun tanya la, betul ke mamat tu adik kepada abang tue..abang tu angguk.. Handsome siottt..So, abang handsome pun bukak la almari tu dengan susah-payahnya..peduli apa aku..hahaha..So, aku pun pulangkan batu buah keras  kat dia..."Abang, sekarang saya JALAN TENGOK BARANG.TAK TENGOK ORANG LAGI..."hahahahaha..gila punya bengang dia..aku pun terus ke kaunter bayaran..akak cashier yang cantik tu dok gelak je bila tengok aku berjaya dapatkan keychain tue.sampaikan member abang tu tau gak. Member dia kata, "Oh, adik la yang nak sangat benda nie ye?" aku just senyum lebar jew..Before balik, sempat la aku ucapkan terima kasih kat abang handsome tue..dia sekadar senyum je..sweet sangat beb.. Kenangan yang tak leh lupe..Kak Dora just gelak je tengok telatah aku.. So, dun CABAR2 me k. Kan dah terkena....hehheheh.

so, ini lah keychain yang aku nak sangat..gambar motor..mahal gile dia jual rm10 keychain tu beb..
tapi i dapat murah.. 
siap dapat plastik petronas lagi ..tu yang paling best :)
uols ada ker? hehehhe




SO, ANTARA BARANG LAIN YG DIBELI
PETRONAS TWIN TOWERS items
from Gift Shop

Tag for Bag & Steel Box


Box






Petronas Twin Towers Puzzles with 1000 pcs..
belum pasang lagi..ada tengok sample kat gift shop..
Dorang sambungkan puzzles tu n buat FRAME..
then gantung kat dinding.. nanti i nak wat.. :)





Ni apa lagi la kan. topi lagi beb.. nak gi laut..mancing.hahhahaha..murah jer.






Haahhaah..ini tak ada kena mengena pun ngan motorsport. Ni my officemate, Henery Anak Sigan bagi ..
souvenir from Sarawak, yang lain daripada lain.. i like.. :)


So, ini lah, yang aku nak kongsi sangat ngan u ols..
Sampai aku tulis status dalam FB bertajuk

puas ati den, akhirnye dapat gak apa yg diinginkan...huahuahuahu
January 26 at 3:15pm ·  · 
AHAHHAHAH..Punyer excited member..tengok berapa org my fwen yang LIKE.. 
so, kawan2..just nak share yang ini la..hehehehe.. jgn marah.. :p

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio