Monday, February 21, 2011

kontEsT


Alright, mesti uols nak tau apa ke bendanya pulak kali nie ye??
Kawaii-handmade merupakan satu "kedai online" yang terbaru daripada princess momoy kita. 
Beg-beg yang dijual sangat2 cantik n cute..
Okay, beg yang paling i suke beg KH-015 AQUA.
~So nice..~easy to carry..~very casual..

Princess momoy kita ada wat contest to
 giveaway all these bag + RasaMas coupon
ha, nak tak barang2 tue..free je beb.. 
Contest yang sangat senang.
Just post entry bout the website, put banner to ur sidebar n tag ur fren at least 5 peoples.
Easy..

So, untuk contest nie i nak tag:-


Untuk tau lebih lanjut pasal kontest nie..
click here princess momoy

Due Date: 15 March 2011

2 comment:

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...terima kasih dear sudi join
10 orang pemenang tu
InsyAllah ada rezeki nanti dear =)
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

Ct_hAjAr said...

sesame momoy..i hope so.. (n_n)

 
Blog Template by Delicious Design Studio