Sunday, February 13, 2011

BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY




Okay, this time i bercerita sedikit berkenaan dengan rakan blogger kita ni, abang BEN ASHAARI..
 Blog www.benashaari.commerupakan salah satu blog yang popular di Malaysia dan mempunyai follower paling ramai. Serius, pergi mana2 blog mesti ada yang menyebut pasal Ben..Tabik spring la kat abang Ben. Okay.. Entri kali nie nak bercerita sedikit mengenai video log Ben Ashaari.

Okay, setelah melihat dan mendengar video log tersebut sampai abis barulah aku tau perihal hidup Ben Ashaari..dari kisah riwayat hidup yang meminati bidang penulisan, panduan kepada para blogger cara untuk mempromosikan blog hinggalah kepada kegiatan gim abang Ben..banyak juga info yang boleh didapati daripada vlog tersebut.

Pendapat me la kan, abang Ben kena ringkaskan sedikit video tersebut..panjang sangat..nasib i tak tertidur..hehehe..opsss..penambahbaikan pula, mungkin abang Ben perlu campurkan sedikit video bersama family tercinta..selalu dengar abang Ben bercerita je kan, nak jugak tengok orang kuat yang sentiasa memberi sokongan dan dorongan kepada abang Ben.

Okay, jikalau la me nie diberi pilihan sama ada hendak terlibat dalam projek abang Ben atau membuat sendiri video log di www.1Tube.my? Mana2 pun boleh abang Ben..Seronok jugak kalau terlibat dalam projek abang Ben tu. Kalau buat sendiri pun ok jugak.tapi tak ada masa la abang Ben, lagipun tiada alat.. So, rasanya baik join je projek abang tu..hehhe...

tu je la, coretan untuk abang Ben..ni pun dah last minute nak join segmen hujung minggu abang Ben ni yang berakhir pada hari ini....tapi, nak join jugak..pinjam laptop akak...ekeke...alamak, akak dah bising.. okeh, abang Ben sampai di sini sahaja....

Akhir kata, TERUSKAN USAHA & SELAMAT MAJU JAYA..!!

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio