Friday, December 10, 2010

Suhana's Baby Gurl..

Last week, aku dengan member2 menjenguk kawan kami yang baru menyambut anak kelahiran sulungnya. Baby girl lagi. Baby itu dinamakan Nurul Iman Irdina. Sedapkan namanya. Baby tersebut baru berusia 2 minggu..So, kami telah terjah kawan kami yang bernama Suhana nie di rumah mertuanya yang terletak di Taman Mesra, Kajang. Punyalah jauh perjalanan kan..dengan kesesakan lalulintas lagi. Maklumlah, hari minggu..Hujan turun renyai2 kami rempuhi jua..Semangat nak tengok member yang masih lagi dalam pantang tue. Sampai je kami disana jam menunjukkan tepat pukul 4petang. Ngam-ngan seperti yang dirancang.. Berborak la kami. Punya lah seronok kan..macam2 topik la yang keluar..citer zaman persekolahan dahulu..citer rakan2 yang dah berkahwin.. cerita bakal husband..n husband2 yang dah ada..maklumlah, kami kebanyakkan single mangle..hehe.. so, ade lah kawan2 yang nak merasa dukung baby..nak ambil berkat katanya. mereka dah tak sabar nak jadi ibu seperti suhana.. Terpampar rasa gembira di raut wajah suhana dengan kehadiran kami..Seronok sangat la dia kan. So, borak punyer borak, masing2 pun dah penat..kami pun bertolak pulang kira2 pukul 7petang.. Ezzaty yang memandu ketara rasa kepenatannya.. Tak lupa aku dan diha yang tersadai di dalam kereta sehingga tidak larat lagi untuk berborak..Suhaizan dan suami dah pulang ikut arah berlainan daripada kami.. So, nak tengok aktiviti petang tersebut.. Lets see..
diha berkata di dalam hati "bila lah aku nak dapat anak secomel ini" huhu
si husband..dah tak sabar nak timang anak sendiri..ekeke
ezzaty penuh dengan ciri keibuan..sabar no.. :p
smile uols...
comel kan baby suhana..
Sekian..buat tatapan uols..Next is Suhaizan..hehehe..musti pergi.. (*-*)

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio