Saturday, December 11, 2010

Shopping Time!


I love this moment...hehe..today, my hubby bought for me a bag...yeppi..!! actually, aku minat satu beg ni kat stadium,klcc..Brand Ferrari & Adidas..but dat bag is sport bag..aku teringin nak ade satu..bukan apa, senang sket aku sumbat sport shoes dalam beg yang penuh bergaya tue..seriously, i just love the brand...hehe..Nak gak merasa pakai beg mahal..before this, my hubby belikan handbag G.Davin kat Sogo..masa tu Sogo wat sale..murah la sket, dapatla below rm100. Then, just a past few months ago,my hubby belikan Harrods handbags..black colour..i suke sangat..
 
Sambung cerita balik..so, ferrari yang i minat tu,i think not suitable n not worth it for me at this time..watpe yang aku nak membazir beli sampai 2 ke 300 yang hanya untuk pakai sekejap jew. so, i decided nak usha kat Isetan. Pusing punya pusing sampai my hubby dah tension n naik berang kat i. mana taknyer, dia suh i tengok beg yang mana i berkenan..yang den, dok pusing la dari satu station ke station yang lain sepintas lalu sambil menyirup air coke di tangan..hangin la mamat tue..disebabkan dah kena marah punyer pasal, i ternampak satu beg nie brand Toscano..memang lawa, siap leh sandang lagi. 2 in 1..less 50% lagi..so, sementara my bf gi withdraw money,i pusing la tempat lain..mana tau ade yang lagi lawa.kang dah beli menyesal xsudah pulak..i ternampak satu beg kat bahagian Clearance yang dilonggakkan dengan macam2 jenis beg.tapi bukan kat port yang depa dok longgok tue..i usha kat tempat yang teratur la..nak amik Paris Hilton, mahal sangat. Calvin Klien, lagi la mahal.main ribu2 jew..Guess? i tengok harga after less sama jew.Last2 i terpikat la kat beg di bawah nun.. after 50% less memang berbaloi..disebabkan harganyer berpatutan, my bf suruh i ambil 2...jgn marah...so, i rasa amat terharu sesangat ari nie. My bf pun taknak la lepaskan peluang membeli-belah nie..bila nampak Sale, lagilah gila dia dibuatnya.. So, for his own, he bought a trousers from Mark & Spencers and t-shirt from Adidas shop..Pengalaman shopping hari nie takkan kulupa sampai bila2 beb...

Tas tangan comel n ringan..bentuk yang sangat menarik

handbag yang sesuai untuk letak banyak barang. compartment di dalam sungguh la luas.

Tadaaaaa....2 handbag sekaligus from my hubby..ngehngeh
My handbag simple jew..but i like n love it so much coz very convenience and kalis air bak kata sales girl kat isetan tue..thanks baby..

2 comment:

Ezza Z said...

bile ur hubby nak belikan i handbag gak?
huahua.

Ct_hAjAr said...

baru je..nak kew..suh ur future husband beli kan lah..hehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio