Thursday, December 30, 2010

DEMAM BOLA SEPAK PIALA SUZUKI AFF 2010Bola..bola..bola...Piala Suzuki AFF 2010 muncul kembali..baru2 nie, Malaysia sebagai tuan rumah menang kepada indonesia (3-0)..seronok gilerr..dan semalam Malaysia berentap dengan Indonesia di Jakarta dan berpihak kepada indonesia menewaskan malaysia (2-1). Walaubagaimanapun, Malaysia menang juara keseluruhan dengan memperolehi mata yang tinggi sebanyak 4-2...bertambah seronok la rakyat malaysia kan. mau tak seronok kan.. PM umum cuti ari Jumaat (31/12/2010).. 

So, kita sebagai rakyat yang mempunyai semangat kesukanan yang tinggi harus mengucapkan jutaan terima kasih kepada TOp Scorer kita, Safee Sali yang berjaya menjaringkan kesemua gol tersebut dan terima kasih juga kepada Goal Keeper kita,  Khairul Fahmi Che Mat yang berhempas pulas menepis setiap cubaan gol yang cuba dijaringkan oleh pemain indonesia.. kalau tidak dengan usaha keras beliau, dah tentu la indonesia dapat mata gol yang tinggi..ucapan tahniah kepada pemain bola sepak malaysia yang tidak berputus asa bermain hingga ke saat akhir.. Maka, gembiralah hati jurulatih malaysia,K. Rajagopal..

 So, buat rakyat malaysia bersama lah kita meraikannya sekaligus menyambut tahun 2011 dengan hati yang riang gembira beserta dengan harapan yang baru. So, untuk pengetahuan uols, company i bagi cuti sempena new year pada ari senin..should be tomorrow..tapi malaysia menang bola..so, cuti new year di forwardkan ke ari senin.. seronoknyer..cutii.....


Our Goal Keeper(kiri) & Our Top Scorer(kanan)
so, HAPPY NEW YEAR....

bestnyer cuti like heaven..  :)

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio