Tuesday, November 9, 2010

REUNION CLASS 2004/2005



Ninie, ME & Nour
Hari minggu yang lepas bertarikh 06 November 2010, telah diadakan mini reunion kat McDonald Sri Gombak. Reunion ini telah dihadiri oleh beberapa kerat sahaja warga kelas ex-lower & upper 6 Murni, SMK Gombak Setia yang mana tempat aku menamatkan zaman persekolahan. Kelas Murni nie, kelas yang mempunyai ramai student tetapi malangnya, ramai juga yang meninggalkan form 6 dengan berhijrah ke universiti, matriks etc. Tetapi reunion tersebut hanya disertai seramai 8 orang sahaja. Walaubagaimana pun, reunion ini menjadi reunion yang the best sekali..kepala masing2 gegila..layan..bayangkan daripada pukul 12tghari sampai la ke jam 06.30ptg. Macam2 la story yang keluar bila berjumpe kan.. seronok sangat,..

Inilah antara rakan2 yang datang memeriahkan majlis ringkas ini..
dari kiri hujung: Ratna, Diha, Fara, Suhaizan, Ninie, Nour & Eli..
ayam goreng McD..aku punyer..licin, tinggal tulang jew. ekeke

ninie punyer, bubur ayam mcd n sundae..slurp!
Posing time...Look at somebody coming...huhu
fara, diha & ratna
 
Karaoke Time @ KTV Sri Gombak
ezzaty join di saat akhir..singing babeh!
layan...
suhaizan nyanyi tangkap leleh tue.. syahdu beb..
Kenangan abadi terpahat di hati..eceh!

1 comment:

c!k mErah said...

yeahhh..reunion ni best!!!

 
Blog Template by Delicious Design Studio