Thursday, October 14, 2010

Nadia Lucky Draw kontest

 

Contest nie dicipta oleh rakan blog kite iaitu nadia.
Rajin betul dia buat kontest kan..tak kisah la. yang penting kite support rakan2 kite ini.
But, uols kena jadi follower Nadia dulu..hehe...then u kenalah wat entry macam yang sedang i lakukan ini.
Nak join kontest nie, nadia ade kena beberapa syarat lain seperti mustilah pemaustatin di negara ini.. supaya
kalau menang senang dia nak antar hadiah.. okay lepas wat entry pasal kontest nadia, u all gi la blog nadia n letakkan link blog uols kat komen kontest dia. then, cam biasa letakkan la banner kat sidebar uols.
Thats all..takyah pening kepala.
So, tarikh tutup penyertaan adalah pada
17 OKTOBER 2010.

jOIN la reramai...mana tau menang hadiah berupa 
BANTAL COMEL...

SEMOGA BERJAYA....sekian..

2 comment:

N@di@ said...

dear tq join nadia punye lucky draw awww :)

Ct_hAjAr said...

u are welcomed dear..

 
Blog Template by Delicious Design Studio