Monday, September 6, 2010

Lama sungguh rasanyer i tak update blog nie.bukan ape, busy ngan final exam. Pergh, memang menguji betul soalan peperiksaan tersebut. memang tough. jenuh la perah otak nie kasi keluar jawapan, sampai sakit2 la kepala otak nie. stress siott..lepas jer abis exam, baru la boleh rest.Semester baru akan bermula bulan October. aku kena perah otak nak cari duit..pk pasal result lagi. hopefully lulus la..tak sanggup rasanyer repeat paper. blaja nak pakai duit..ni ha, raya pun nak pakai duit. poning2. aku dah kering nie. budak2 kat kg dah menanti duit raya..mana den nak korek.. waduh..nie, penyakit demam dah melanda opis aku. selsema + batuk + pening kepala semua ada..complete.nak nyambut raya camno kalu gini. tak raya la jawab nyer. aku ngat nak raya kat Kuala Lumpur jer tahun nie memandangkan abang n kakak aku tak dapat balik sebab kena keje..ade gak la teman dok lepak. bukan ape..kat astro tu ade macam2 citer menarik.antaranyer Rasukan Ablasa, Histeria, Susuk etc. Semalam aku tgk filem Maut kat astro. daripada aku teruk lagi demam kena penangan lemang,rendang, ketupat kat kg. lebih baik aku layan tv kat KL. hahahaa..itu pun kalau mak aku bagi lepas.kalau tak, terpaksalah aku ikut balik kg. Bukannyer aku tak nak raya kat kg.raya kat kg best.Tapi kalau poket kering + demam lagi tue, BEST KERR???????...tunggu je la kesudahannyer..yang pastinyer aku dah bli kuih favourite aku iaitu kuih TiRaM..yummmy..n tempeyek kak ina..sedap menjilat jari..pastinyer raya tahun nie meriah bagi aku sebab banyak kuih..kahakahaa..disebabkan kuih punyer pasal la yang wat aku kering ini tahun..hahahhahahahhaa.. Sekian..



0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio