Monday, September 20, 2010

WEDDING..WEDDING..kringggggggggggg

Raya dah menjelma..hampir sampai ke penghujungnye..tibe pulak kenduri-kendara yang dah siap beratur untuk dihadiri pada bulan Oktober nanti. Jam-jam tu la i nak masuk semester baru.. Seram sejuk bile nak hadapi semester baru kali nie. Sebabnyer yuran untuk semester baru belum ade laie..mana nak cekau la.nak harap gaji, adeh ngam2 untuk bayar bill2 tertentu yang tertunggak..hahaha.ngat nak apply pengeluaran kwsp untuk pendidikan. Tapi, banyak la pulak prosedurnyer. Kena la apply cuti untuk settlekan perkara yang amat penting ini. Hopefully bos dapat luluskan cuti tersebut..ni antara hidup dan mati doo..di saat i ngah pening kepala nie, member2 lak nak kahwin. Kena pergi wooo..bile lagi nak tengok member2 naik pelamin..Erm, ntah bile la plak turn aku nie..("lalalla..menghitung hari, detik demi detik..lalalalala...).ha, kan dah TERnyanyi lagu Krisdayanti..huhu..Ramai gilerr beb, member i yang bakal mendirikan mahligai impian dengan si dia tersayang. huh, jeles..Padat la jadual hujung minggu pada bulan depan gamaknyer. Hopefully tak bertembung dengan kuliah..ngengengeh..


Ni lah antara member2 gue yang bakal berKAHWIN..


REZZUHAWA RAZALI

HA, PASANGANNYER KAT ATAS KEK TU..sweet..

AYU OSMAN BERSAMA PASANGAN
ni me with ZIERA. gambar hubby dia xde la.
Ha, ni baru kahwin.yang nak bertunang pun ade..on the way..ape2 pun aku ucapkan:-
  1. Semoga depa sume bahagia selamanya sampai ke anak cucu
  2. Semoga dimurahkan rezeki dengan adanye hubby tersayang
  3. Semoga depa xlupe kan daku yang masih single mangle ini..huhuhu..
  4. SELAMAT PENGANTIN BARU, kengkawan..




Monday, September 6, 2010

Lama sungguh rasanyer i tak update blog nie.bukan ape, busy ngan final exam. Pergh, memang menguji betul soalan peperiksaan tersebut. memang tough. jenuh la perah otak nie kasi keluar jawapan, sampai sakit2 la kepala otak nie. stress siott..lepas jer abis exam, baru la boleh rest.Semester baru akan bermula bulan October. aku kena perah otak nak cari duit..pk pasal result lagi. hopefully lulus la..tak sanggup rasanyer repeat paper. blaja nak pakai duit..ni ha, raya pun nak pakai duit. poning2. aku dah kering nie. budak2 kat kg dah menanti duit raya..mana den nak korek.. waduh..nie, penyakit demam dah melanda opis aku. selsema + batuk + pening kepala semua ada..complete.nak nyambut raya camno kalu gini. tak raya la jawab nyer. aku ngat nak raya kat Kuala Lumpur jer tahun nie memandangkan abang n kakak aku tak dapat balik sebab kena keje..ade gak la teman dok lepak. bukan ape..kat astro tu ade macam2 citer menarik.antaranyer Rasukan Ablasa, Histeria, Susuk etc. Semalam aku tgk filem Maut kat astro. daripada aku teruk lagi demam kena penangan lemang,rendang, ketupat kat kg. lebih baik aku layan tv kat KL. hahahaa..itu pun kalau mak aku bagi lepas.kalau tak, terpaksalah aku ikut balik kg. Bukannyer aku tak nak raya kat kg.raya kat kg best.Tapi kalau poket kering + demam lagi tue, BEST KERR???????...tunggu je la kesudahannyer..yang pastinyer aku dah bli kuih favourite aku iaitu kuih TiRaM..yummmy..n tempeyek kak ina..sedap menjilat jari..pastinyer raya tahun nie meriah bagi aku sebab banyak kuih..kahakahaa..disebabkan kuih punyer pasal la yang wat aku kering ini tahun..hahahhahahahhaa.. Sekian..



 
Blog Template by Delicious Design Studio