Friday, August 6, 2010

CHAKRI PALACE ROYAL THAI CUISINE

hahhaha..first time in my life i dapat makan kat tempat mahal dan disupport.hehehe.cube teka???..mahal nie...restaurant yang menyajikan makanan yang sungguh enak, lazat, berkualiti, cukupppppppppp rasaaaaaaaaa....hehhe.. kali ni kami wanita sejati keluar secara berkumpulan beramai2 ke
CHAKRI PALACE, ROYAL THAI CUISINE
 @ level 4, suria KLCC




MENU
SAWADIKAP...KAP KUNG KAP..ekkek

yang mana turut serta ambo, mek fiza, mek dora, mek comel, mek angel,mek angelina, mek ina, mek baya, n mek tini.. Meja full dengan makanan.. we all gi masa lunch time..hape lagi, dema bagi nasi la..bertambah2 ambo makan nasi.sampai tak cukup..disebabkan segan nak mintak ngan waiter tu, ambo rembat mek comel nyer nasi yang tak berusik..hehe..giler punyer lapar ambo..bukan lapar sangat pun..cume tak tahan tengok lauk yang best2 tu..

kuhkihkih..mek comel makan tak berenti2..ambo yang takut tengok..masing2 perut dah macam mengandung 9 bulan..ekeke..cam buaya tersadai di pinggir kali.ekekekek...ambo nak u ols just tengok dan hayati ini makanan..jgan terliur sudah..hehehhe..
MUKE2 TAK SABAR MENANTI MAKANAN..hehe
BORAK DULU SEMENTARA MENANTI MAKANAN

NASI PANAS..
<>
MAKAN JANGAN TAK MAKAN

DESSERT

ULAM
DESSERT FOR COMEL

PINK GUAVA & SOURSOP
IKAN GORENG
KERABU MANGGA &DAUN KADUK
ITIK MASAK KICAP
TELUR DADAR
yang ni sedap..IKAN GORENG MASAK CILI
KARI AYAM
SOTONG GORENG BERSALUT TEPUNG
KERABU MANGGA
AIR KELAPA.ekkeke


TOMYAM SEAFOOD



pose sat..ekeke



MUKE KEKENYANGAN..hehehe

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio