Monday, August 9, 2010

BARCODE STICKER PUNYER HAL...


wah, ketensenan melanda di pagi yang hening ini..aduh, adeh, aduis..sakit jantung i ni..ngape la si L tu begitu..setelah sekian lama aku n kak anne suh L request barcode baru untuk ditampal pada kotak recall yang mana kotak2 recall ini perlu dihantar kepada pihak berkenaan kerana dokumen yang ada di dalamnya tidak diperlukan lagi atau dalam kata lain perlu di'DISPOSED'.maka, kotak2 yang menyemak n menyempitkan ruang di dalam bilik filing perlu dikeluarkan dengan kadar segera supaya kerja memfiling berjalan dengan lebih lancar dan sistematik.aku ingat L faham apa yang dikatakan oleh aku dan kak anne.yang mana penerangan kami terhadapnya cukup jelas bagi ku. L bertanya kepada kak anne "Berapa kotak
yang perlu dikeluarkan utk memudahkan dirinya merequest barcode tersebut?" maka kak anne meminta aku untuk mengira jumlah kotak. aku mengira dan memberitahu L bahawa semuanya ada 30buah kotak untuk di'recall'@dikeluarkan. Tetibe pagi ini L memberitahu aku bahawa kotak sudah sampai. aku pelik dan terus bertanya kepadanya siapa yang request kotak? dia dah pening..maka aku jelaskan sekali lagi bahawasanya aku minta dia request barcode sticker yang baru. nak cover punyer pasal.dia minta aku guna kotak baru n tampal sticker barcode tu kat kotak yang baru.perkara ini telah aku panjangkan ke pengetahuan kak ana n kak anne..kak ana geleng kepala.kak anne pening kepala tapi dia tak leh nak pikir coz sok dia ade presentation. so, aku gak yang sakit kepala..berdenyut2 pk masalah orang nie.so, kisah ini akan aku discuss ngan kakak fiza ku. macam2 hal..pening aku ngan si L ni.xkan la benda yang simple dia leh pening@dah gelong..ntahapehapentah kan..


BARCODE BARU

BARCODE LAMA


BARCODE PUNYER HAL DA..




0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio