Monday, August 9, 2010

BARCODE STICKER PUNYER HAL...


wah, ketensenan melanda di pagi yang hening ini..aduh, adeh, aduis..sakit jantung i ni..ngape la si L tu begitu..setelah sekian lama aku n kak anne suh L request barcode baru untuk ditampal pada kotak recall yang mana kotak2 recall ini perlu dihantar kepada pihak berkenaan kerana dokumen yang ada di dalamnya tidak diperlukan lagi atau dalam kata lain perlu di'DISPOSED'.maka, kotak2 yang menyemak n menyempitkan ruang di dalam bilik filing perlu dikeluarkan dengan kadar segera supaya kerja memfiling berjalan dengan lebih lancar dan sistematik.aku ingat L faham apa yang dikatakan oleh aku dan kak anne.yang mana penerangan kami terhadapnya cukup jelas bagi ku. L bertanya kepada kak anne "Berapa kotak

RAMADHAN KEMBALI LAGI..



Tak lama lagi kita bakal menyambut hari yang mulia iaitu bulan ramadhan yang mana umat Islam digalakkan berpuasa pada bulan yang penuh dengan keberkatan ini. Tinggal satu hari lagi je untuk kite melantak puas2..hehhe..Tanggal 11 Ogos 2010 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1431H, hari Rabu, bermula la puasa bagi umat Islam seluruh dunia. Marilah kita menyambut dengan hati yang terbuka. Same2 la kita menyucikan hati kite. Banyak amal ibadah, solat terawih, solat2 sunat, sedekah etc. Tahun nie terasa cepat

Friday, August 6, 2010

CHAKRI PALACE ROYAL THAI CUISINE

hahhaha..first time in my life i dapat makan kat tempat mahal dan disupport.hehehe.cube teka???..mahal nie...restaurant yang menyajikan makanan yang sungguh enak, lazat, berkualiti, cukupppppppppp rasaaaaaaaaa....hehhe.. kali ni kami wanita sejati keluar secara berkumpulan beramai2 ke
CHAKRI PALACE, ROYAL THAI CUISINE
 @ level 4, suria KLCC




MENU
SAWADIKAP...KAP KUNG KAP..ekkek

yang mana turut serta ambo, mek fiza, mek dora, mek comel, mek angel,mek angelina, mek ina, mek baya, n mek tini.. Meja full dengan makanan.. we all gi masa lunch time..hape lagi, dema bagi nasi la..bertambah2 ambo makan nasi.sampai tak cukup..disebabkan segan nak mintak ngan waiter tu, ambo rembat mek comel nyer nasi yang tak berusik..hehe..giler punyer lapar ambo..bukan lapar sangat pun..cume tak tahan tengok lauk yang best2 tu..

kuhkihkih..mek comel makan tak berenti2..ambo yang takut tengok..masing2 perut dah macam mengandung 9 bulan..ekeke..cam buaya tersadai di pinggir kali.ekekekek...ambo nak u ols just tengok dan hayati ini makanan..jgan terliur sudah..hehehhe..
MUKE2 TAK SABAR MENANTI MAKANAN..hehe
BORAK DULU SEMENTARA MENANTI MAKANAN

NASI PANAS..
<>
MAKAN JANGAN TAK MAKAN

DESSERT

ULAM
DESSERT FOR COMEL

PINK GUAVA & SOURSOP
IKAN GORENG
KERABU MANGGA &DAUN KADUK
ITIK MASAK KICAP
TELUR DADAR
yang ni sedap..IKAN GORENG MASAK CILI
KARI AYAM
SOTONG GORENG BERSALUT TEPUNG
KERABU MANGGA
AIR KELAPA.ekkeke


TOMYAM SEAFOOD



pose sat..ekeke



MUKE KEKENYANGAN..hehehe
 
Blog Template by Delicious Design Studio