Friday, July 2, 2010

SINGGAH SEBENTAR TENANGKAN MINDA ANDA @THE BODY SHOP.


Citer bermula bila abis je masa kerja. tepat jew kul 5pm,aku kelam-abut bersiap nak balik..tetibe cik comel kite tahan..dia kata nak usha kasut..disebabkan dah janji,aku pun itot la dia gi cari kasut. Mula we all gi singgah GUESS shop..aku ngat dia nak bli baju..rupenyer gi repair jam dah..masih lagi under warranty..aku pun cuci mata la jap..aku terpandang satu bracelet tu..lawa gilerr..very niece.harganyer RM250.less 10% dapatlah RM239. memang lawa  siott..ok,lepas guess, we all gi usha kasut kat NOSE..eh, tak ada plak yg berkenan di hati.. abis tu kitorang gi la ISETAN sudahnyer..pun sama..dia tak berkenan..dia asyik nampak beg guess jew..<--more--> dah kuar je dari isetan,dia ternampak PDI.makanyer, sangkut la we all kat situ. alih2 tau apa yang dibeli? dia beli baju t-shirt utk bubu dia. sampai 2 pasang tu..abis tu, kasut tak jadi bli la sbb dh bli baju..kuar je dari Pdi,aku ajak la kak comel gi bergambar kat The Body Shop. Mika buat event kat tengah2 bulatan klcc tu.. Laawa giler dia hias.ade tempat istirehat cam kat pantai tu..lawa sesangt..very beautiful like paradise..hehehe..cube tgk gambar di bawah..banyak gambar aku.kak comel bukan nak bgambar sangat.


                                 


ha, tetibe ade 2 orang yang tak dikenali nak bgambar kat tempat yang sama, we all pun suh la depa tolong amikkan gmbar. tetibe terus jadi KAWAN beb..xpenah dibuat orang..ekekke.sorang nama aina n sorang nama selvi..


THE END....

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio