Monday, July 12, 2010

KONTEST LUCKY DRAW!!


MAI,MAI, JOIN..

Ini merupakan kontest Lucky Draw yang dianjurkan oleh rakan blogger kite, SHASHA.http://shashabee.blogspot.com
Hadiah berupa RM50 untuk dimenangi. Dah nama pun Lucky Draw kan, so nasib la. Kalau nasib korang baik, dapat la..hehehe..


So, kalau korang nak join ade syarat2nyer..
Alah kacang goreng je syaratnyer:-

1)kena jadi follower blog shashabee

2) Copy gambar duit kat atas &letak kat sidebar blog korang bersama-sama link ke blog shashabee.


3) lepas tu, korang wat la satu entry mengenai contest ini, beserta ngan pic di atas & tag 2 orang rakan korang.


4) Then, Alert kan kat shasha yg korang dah join contest ini di comment box so senang shasha nak terjah nanti.


Ha, so apelagi..jom la ramai2 join contest ni. kalau menang, lepas gak la wat duit makan & tambang..hehehehe...

~aku dah tag kan kak comel & umi..join tau korang.ekekke~
TARIKH TUTUP KONTEST: 31 JULAI 2010

7 comment:

AiZ said...

wah.. banyak tu.. ^__^ gud luck mak.. ^__^ gagaga




Aiz latest entry
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ct_hAjAr said...

thanks..aiz pun leh join gak..mane tau aiz bertuah ke...huhu

Ct_hAjAr said...

thanks..aiz pun leh join gak..mane tau aiz bertuah ke...huhu

AiZ said...

aiz tak bertuah.. baru je tadi jatuh tangga.. malang tul.. gagaga ^__^




Aiz latest entry
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ct_hAjAr said...

lorr..tak semestinyer la..ngat jatuh tangga je malang la..mane tau, durian runtuh bertimpa2..hehhe

AiZ said...

haha.. ^__^ aiz sokong akak je.. caiyok.. kompem akak menang.. gagaga.. nak panggil sotong paul ramalkan pun takpe.. ^__^ hikhik



Aiz latest entry
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ct_hAjAr said...

TQ,TQ..eh,syirik la sotong Paul tu.. tu kira nasib jew spain menang..kahkahkah..

 
Blog Template by Delicious Design Studio