Monday, July 12, 2010

KONTEST LAGI..2 TIKET WAYANG PERCUMA UNTUK DIMENANGI!!


2 FREE TICKETS TO GIVEAWAY!!!





Ada je kontest kan..macam2..so, yang ni datangnye daripada member blogger kita, Ryehanna ( http://ryehannazz.blogspot.com )
Setiap seorang akan dapat 2 tiket dengan menyertai peraduan nie.



Syarat-syarat kelayakan adalah:-
1- Korang WAJIB ada twitter. U ALL juga kena tweet tentang giveaway ni di twitter kepada follower2 anda.
2- Mesti ada blog. Blog personal lebih diutamakan. Sebab you all leh buat entry tentang giveaway ni kalau nak(TAK WAJIB) tapi sebab aku nak bagi kat orang yang ada twitter account DAN ada blog.


CARANYER..

1- Just tweet about this giveaway to your followers! Sertakan link entry ni sekali yer. jANGan lupe mention nama owner kontest(@ryehanna)

2- Kena wat ENTRY  pasal kontest nie... & link ke entry tersebut.

3- keputusan akan dibuat dengan ayat yang menarik..



HADIAH..?????????????
2 TIKET KE GOLDEN SCREEN CINEMA(GSC)
~rYHENNA akan beli secara e-payment and forward email kepada pemenang.
~mOVIE? Suke ati korang nak tengok movie ape..just tweet je ke Ryehanna





Disclaimer:

- The tickets won cannot be sold to other people.

- Tickets won are only for normal seats or 3D movies. Not Gold Class seats yer... & bukan Premiere Class.



DATELINE: 24th JULY 2010, 9Am )








(Pemenang akan diberitahu melalui twitter ataupun entry di blog owner
 

4 comment:

AiZ said...

wah.. rajin akak join kontest.. ^__^ gud luck banyak-banyak ^__^




Aiz latest entry
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ct_hAjAr said...

huhuhu..saje jer..mana tau nasib menyebelahi..lagipun sesambil join contest,kite leh dapat ramai kawan..tul x?kan aiz gak yang ajar..ngehngeh.

aril said...

salam CT hajar..
nanti boring2 layan movie kat web ariel k..

uMi aishah said...

hamboii sedapnye....nyum nyum

 
Blog Template by Delicious Design Studio