Monday, July 12, 2010

KFC TOASTED POCKETFULL XMEAL - FAVOURITE FOOD!!!!

AKtiviti aku kat tempat keje ari ni..

***sampai  jew kat tempat keje, aku tgk kakak cmel aku takde. baru aku ngat dia cuti la. aku pun terus bkfst..cam biasa, menu aku..NASI LEMAK..favourite tuuuuuu.

***lepas tu, kak fiza sampai je kat opis, aku terus teman dia bkfst kat pantry. aku minum Milo Panas sambil membelek suratkhabar yang bersepah kat atas meja bersama rakan seperjuangan, Usama & Mus..kitorang berempat jew dalam tu..tapi suara macam 10 orang.kikihkihkih..
***abis je sesi lepak kat pantry, aku pun buat la keje aku macam biasa.. BINDING DOCUMENT...nak fotostat dokumen tak leh coz Photostat Machine Rosak la pulak..

***lepas abis je keje, aku merayap jap ke meja kak dora. kebetulan dah time kakak aku nak gi jumpe doktor..lepas tu, kakak Fiza aku nak gi antar hubby dia gi Bali & kakak dulu2..tetibe nak gi Bank..Mereka sume akan kembali selepas LunchTime..

***MAka, bosan la aku..apa lagi..Boss pun xdatang..aku pun amik kesempatan update blog aku..hehehehe..
***dalam kul bpe ntah, kak fiza balik n dia ajak aku gi makan KFC ngan kak ana..aku pun gi la makan..

PERGHH SEDAP GILERR MENU KFC YANG BARU..TOASTER POCKETFULL..KENYANG SIOTT...
                           

NI LA YANG AKU MAKAN TENGAHHARI TADI..SEDAP HINGGA MENJILAT JARI..
AIR MOUNTAIN DEW SEDAP SANGAT..SLURP..SLURP..
RASA NAK LAGI..
(nanti kuar ngan hubby hujung minggu nie, nak bli lagi la.
huhuhu)

ITULAH KISAH AKU ARI NIE..YG AKU KIRA MENARIK GAK LA.TAK LA KERAS MEMBATU AKU KAT OPIS ARI NIE..



4 comment:

AiZ said...

arini 2 orang dah post entry tentang KFC pocketfull xmeal.. termasuk akak.. ^__^ meliur aiz.. ^__^ ggaggaga



Aiz latest entry
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

comel said...

bila ko nak lanje aku nyah huhu nak jugak ak jugak

Ct_hAjAr said...

hehehe..ye ke aiz..?hehehe..aiz dah makan ke..gi la..sedap aiz..rasa nak lagi..yum,yum...

p/s kak comel, tunggu ujung bulan la..nanti kite makan reramai..huhu

Sophia Rani said...

yes... pocketful sgt sedap yo.. ;)

 
Blog Template by Delicious Design Studio