Friday, July 9, 2010

DEADLINE ASSIGNMENT....ARGHHHHHH!!!!!

Aiseh men..lagi beberapa ari jew nak dekat last meeting @ tutorial untuk semester 6 pada tahun 2010 nie..macam tak caya..aku rasa baru jew aku daftar masuk awal tahun..kejapnyer nak abis belajar.<--more--> Macam biasa, makin cepat belajar..makin susah lak subjeknyer..Subjek yang paling "tough" bagi aku untuk semester kali ni ialah KAEDAH PENYELIDIKAN DALAM KOMUNIKASI..tinggal subjek nie je yang aku tak wat lagi assignmentnyer for individual n grouping..Susah siot..kepala aku dah sakit.tak leh nak pk.. Malam nie terpaksa la aku berhempas pulas siapkan. Sok, kena jumpe member kat library pepagi subuh...hopefully leh bincang for last time to make it done ontime..arghhh..im so tensen..hopefully leh score subjek nie..

Bulan August start Final Exam..terpaksa la aku apply Annual Leave awal2..moga2 bos aku paham la.. Bulan September plak, Cuti Semester.. Bulan Oktober lak, start new semester...Semester 7..lagi 2 semester je lagi nak abis..wah,tak sabarnyer..takut pun ade...ahhhhhh...TIDAKKKKK!!!!!!






HA, tensen macamana sekali pun uols JANGAN PANDAI2 NAK BELI ASSIGNMENT..PLAGIARISM IS PROHIBITED..hahhaha..so, langkah yang sebaiknye bincang lah dengan rakan anda & luang masa yang sedikit itu dengan menyelesaikan tugasan itu dengan sebaik2nye..tak kisah la sampai bersengkang mata sekali pun..nak berjaya kena lah korbankan masa..betul x sahabat? 






3 comment:

AiZ said...

relax akak... ^_^ esok tak perlu buat ape ape.. ajak kawan minum kopi dulu.. lusa baru sambung buat.. gagaga ^___^

gud luck hihi





Aiz latest entry
Facebook vs blogger
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ct_hAjAr said...

oh,gitu rupenyer..ngeehhngehngehh

Ct_hAjAr said...

akak pening.semalam ahad,rest kaw.kaw kat umah..ngeh..

 
Blog Template by Delicious Design Studio