Friday, July 9, 2010

Calon Model Search Estee Lauder

I nak citer cket apa yang berlaku semalam..Semalam ade kontest Model Search Estee Lauder kat KLCC.wah kemain meriah lagi..ramai betul manusia yang join. I pun excited la gak. bukan apa, member i si Comel beria nak masuk lebih2 lagi bile promoter produk tu, Kak Nita kemain seronok promote kat we all.. Sampai dia kata muka i mcm "babyface".wah, gituee..alah,tu sume taktik nak suh i masuk kontest tu..tapi akak Nita tu memang sporting abis. siap bagi kata semangat kat kakak Comel i lagi.. <--more-->
Ni antara shot-shot yang i snap sendiri..i dah macam Phot0Gher dah kat situ..Orang dok pandang2 kat i..peduli hape i..member i masuk kontest tu hapa..so, i kenalah bagi full support..tul x u ols?

MAKE-UP FIRST
Ni step pertama.bersihkan muke..hahha

posing dulu b4 start


menunggu dengan penuh debaran.


lentikkan bulu mata kite ladies..gi ni ye cara nyer..


ha, mata pandang atas..kang tercucuk lak maskara nie..ekek


sesi buat rambut lak


step by step ya

buat bagi curl ye...curl sesangat..


muke calon Model Search


selepas..anjakan paradigma


bergambar sat ngan jejaka ensem estee lauder

Posing,jangan xposing nyah..meletup vava boom!

HASILNYER...



Love All Your Pic Sis..Love It ALL..

THANKS TO ESTEE LAUDER..


ANTARA MUKE YG CIBUK INTERFRAME



ME 'N' KAK FiZA


Sempat laie tu..huhu


di  bawah payung - sinaran lampu minyak tanah..haha


hehehe...nak menyelit gak..hihi

SEKIAN..
SIARAN LANGSUNG DARI ESTEE LAUDER,
SURIA KLCC..
hheheehe.








2 comment:

comel said...

nyah thaz for support me hokeyy i love u guys

Ct_hAjAr said...

hehehe...same2..eh,upah mane? gaggagaga... ^-^

 
Blog Template by Delicious Design Studio