Sunday, July 18, 2010

AKU TAK TIDO BEB!!!!

adeh..sekarang sudah pukul 5.30 pagi..aku macam tak percaya yang aku tak tido langsung beb..betul ku tak tido langsung do..orang sibuk berdengkur, yang aku plak sibuk menaip assignment..gilerr punyer keje..abis nak wat camner..tugasan kumpulan,.kalau tak buat, nanti orang kata tak commited ngan tugas lak..apa la nasib aku ngan member aku, CiK PAH.. ade member sorang lagi.tapi xleh pakai..

busy ngan keje katanya..macam dia sorang yang keje..tensen siot..malas la nak cakap..dah tua bangka, dah boleh fikir sendiri.. Abis tu, AKU + PAH  la yang jadi mangsa keadaan..nasib baik la tinggal 1 tahun setengah je lagi..lepas tu 2012, graduation..lega gileer...ni aku nak terus gi mandi, siap2..n gi tutorial jap gi..tutorial kul 8am..terpaksa la aku suh bapak aku anta kat masjid jamek..amik star train ke maluri then teksi ke baitul(tempat aku blaja)..abis je kelas aku nak terus balik...NAK TIDURRR,....ARGHHHH!!! PENATNYERR...NAK PATAH LEHER AKU NI STATIK DEPAN PC LAMA2...

KEPADA KAWAN2 BLOGGER,
SELAMAT PAGI PUTRA PUTRI..lalalaalla


4 comment:

lea said...

sama la tak tido jugak
tapi xde esemen pun
:)

morning dear!

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

ha..,ni mesti wat keja last minit ni..sebab tu buat sampai x tido2 ..hi

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cianye ko nyah gigih ko buat assigment ek..xpe2 smoga ko berjaya insyallah

Ct_hAjAr said...

hehehe..eh, macamne leh tau nie..subjek susah tu..tu yang dok tangguh2..ngat ade teamwork ringan la sket..ni tak, mak gak yang kena..adeh..takpe..blaja punyer pasal ku sanggup korbankan masa tido ku..ekeke

Lea: nape xtido daa?

 
Blog Template by Delicious Design Studio