Friday, July 9, 2010

DEADLINE ASSIGNMENT....ARGHHHHHH!!!!!

Aiseh men..lagi beberapa ari jew nak dekat last meeting @ tutorial untuk semester 6 pada tahun 2010 nie..macam tak caya..aku rasa baru jew aku daftar masuk awal tahun..kejapnyer nak abis belajar.<--more--> Macam biasa, makin cepat belajar..makin susah lak subjeknyer..Subjek yang paling "tough" bagi aku untuk semester kali ni ialah KAEDAH PENYELIDIKAN DALAM KOMUNIKASI..tinggal subjek nie je yang aku tak wat lagi assignmentnyer for individual n grouping..Susah siot..kepala aku dah sakit.tak leh nak pk.. Malam nie terpaksa la aku berhempas pulas siapkan. Sok, kena jumpe member kat library pepagi subuh...hopefully leh bincang for last time to make it done ontime..arghhh..im so tensen..hopefully leh score subjek nie..
 
Blog Template by Delicious Design Studio