Tuesday, June 29, 2010

MISSING SOMEWHERE......

Im so sad today..




        Perkara yang tak terduga..setelah sekian lama aku keje kat situ, bahagian admin yang kejenye asyik dok wat filing n maka, jenuh la aku gi wat duplicate..aku pun ngan semangatnyer tempah sampai 2..bila dah siap, aku dengan girang hati balik ke opis..tup,tup,bila aku jolok kunci tu..okay..boleh masuk..masalah nyer TAK BOLEH BUKAKKKKKKK!!!!! Nak menangis aku dow..nasib baik ada kak dora menemani aku..abih tu,dah jadi camtu..we all pun patah balik ke kedai kunci tu..aku ngat dia wat baru..rupenyer dia just repair je kunci tu..dah la kunci tu tak rupe kunci..nak tau nape aku cakap macam tu?? sebab dia dah potong kiri n kanan kunci sampai kunci tu dah bentuk bulat..lantak la kan dia nak rupe petak ke,segitiga tepat etc. aku pun gi la balik opis n try lagi sekali..beb, TAKKKK BOLEEEEHHHHH JUUGAAAKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!! hELPPPPP me.... dah tu aku pun gi la kedai kunci tu balik..nasib baik leh Refund..abis tu aku gi kat kedai lain..jawapan yang dia bagi sama..ngak ada jenis yang aku nak..so,dia bagi brand ape ntah..nsib baik murah..disebabkan ari ni aku dah balik umah awal, so aku just try esok..pagi2 nanti aku gi check..hopefully boleh la bukak..aku dah mati kutu dah..aku takut kak anne tau..bising dow..ntah2leh jadi isu besau kat opis tu..malu beb..aku doa sangat2 boleh la bukak.amin...korang doakan aku ye..sok, aku update lagi..insyAllah..





berulang-alik ke bilik filing kat safety department..ari ni plak, kunci filing room tu missing from my pocket..aku tak tau macamana perkara ini boleh terjadi.. sakit jiwa aku..

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio