Thursday, June 10, 2010

Hari Paling Best..

Kisahnya.. Pagi ini aku terlewat bangun tido..biasala kalau jam berbunyi, asyik snooze memanjang..kul 6.30am baru aku tersedar..apa lagi kelam kabut la bersiap gi kerja. cam biasa la, kak fiza menjalankan tugas rutin yang baru..mekaseh akak.. Peace No War.. Aku pun pergi la kerja dengan hati yang girang walaupun lambat. Pepatah ada mengatakan "BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT"..hehehe.. Malangnyer, semasa di dalam train dekat setiawangsa aku rasa. Tetibe plak ada la sorang minah ni menyelitkan kat bahu aku..aku saje dok dekat pintu train. Bukan ape,sonang den nak turun. Minah ni baru naik tren.dia nak carila tempat berpaut.terkena lak tang aku..aku pun bagi la dia pegang tempatpemegang yang getah tu.aku pun pegang batang besi..eh,xlama tu dia amik kesempatan lak.dia sangkut SIKU KAT ATAS BAHU AKU..wah, bukan main senang ati dia.siap leh wat muka tak bersalah..aku memang bengang..siap dah berasap2 kepala aku ni..huhuu..bagi signal sume tak jalan..tak paham aku..agak2 la, aku dah bagi can jangan la lobih2.. aku berdoa je dalam ati supaya copat sampai. Sampai je kat destinasi aku terus tolak minah tu..hahahaah..padan muka dia rasakan.tak padan ngan kecik..puas gilerr rasa ati..

Abis kisah kat train, bermula la kisah di ofis..dah la datang lambat tetibe plak kak dora ajak aku teman dia bli kuih utk meeting.. aku pun laju la keluar..terserempak plak ngan kak comel yang turut lewat gak pada ari ni. dia pun join skali gi bli kuih..aku ngan kak comel siap bli KFC A.M lagi untuk bkfst pagi ni..ni ha, ade belen lagi..hahahaha..tak lama lepas tu nak dokat kul 10 lobih aku rasa. kak comel aku ajak gi teman dia wat keje"SAFETY WORK"..dia nak naik tingkat 45 & 40, buat inspection.aku dengar je trus nak ikut..aku pun ikut la.. aku ngat dia sorang,rupenyer ramai..ramai budak lelaki..pakcik2 skali..aku pun ngan rasa malunyer terpaksa ikut.dah sampai kan,takkan la aku nak turun.. so, bila ikut dema tu, baru la aku tau macamana dorang wat keje..check sana,check sini, check lampu, check server,etc..layan..best gak la..otak2 mika2 pun gilerrr..layan.. saat yang aku tuinggu..sebelum masuk balik opis.aku ngan kak comel singgah sebentar di SKY BRIGDE. wah, untuk kali kedua aku naik sky bridge..best sangat.. ni antara gambar yang dapat amik..sukkeeeeeeeeeeeeeee sangaaaaaaaaaat.. heheheheh


kat tingkat 40..

SKYBRIDGE TWIN TOWER


nice shot by kak comel..i like!


tengah melayan perasaan..memikirkan masa depan ker nyah oi?



cantiknya...cantik kan? memang cantik..Cantik tul bangunan kat belakang tu..hehehe..



Cuci-cuci Services..wa tgk live beb..



Posing sat..



terpegun sebentar melihat keindahan kota...cantiknya..



wallah wei.. :)

3 comment:

uMi aishah said...

hoi nyah,mane gambaunye? ekekeke

p/s: sila betulkan 'ikutan' ko noks.mak punya email blog adalah umiaishah.blogspot.com
ko tulih umiaishah.bblogspot.com
mana nak jumpe kekdahnye...huhu

Ct_hAjAr said...

ala nyah..tadi nak balik cepat.tak sempat nak masukkan gambar. alahs, tambah lagi satu b je kat situ..hehehheh..nanti check betoikan ye..haahhah

Ct_hAjAr said...

Nyah,dah letak pic..amacam nice tak? tak kisah la nyah..yg ponting..den happy sangat ari ni..hehehe..

P/s: nak naik lagi tapi ngan u all la nyah..boleh kan?huhu

 
Blog Template by Delicious Design Studio